Valachia - Ferestre mansarda, sisteme invelitori acoperis, Bucuresti Afisari: 1427
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie aluminiu, PVC Vizitatori: 553
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Theodor Pallady, Nr. 40D, sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213456682; 0723239585
-------------------------
Web: Internet
  email: office@valachia.ro; mircea.pricop@valachia.ro
  site: www.valachia.ro

 
Ferestre de mansarda Velux  
Detalii  video  

VELUX este o companie de origine daneza, producatoare de ferestre pentru toate tipurile de acoperis si pentru toate tipurile de învelitori. Cu o istorie de mai bine de 70 de ani, grupul VELUX are mai mult de 10.000 de angajati în toata lumea, detine fabrici în 11 tari si companii de vanzari în 40 de tari, fiind unul dintre cele mai puternice nume din sectorul materialelor de constructii. Biroul central este situat în Hørsholm, în nordul orasului Copenhaga din Danemarca.La nivel de grup, compania VELUX a dezvoltat propria viziune despre locuintele sustenabile – cunoscuta sub denumirea de Casa Activa – ce presupune construirea de cladiri care produc mai multa energie decât consuma, asigurând în acelasi timp un mediu mai sanatos si mai curat.

ISTORIC – Ferestre de mansarda VELUX

Povestea VELUX a început în anul 1941, când inginerul danez Villum Kann Rasmussen a descoperit pentru prima oara oportunitatile existente în spatiul locuibil de sub acoperisul în panta.În timpul desfasurarii unui proiect, o serie de arhitecti l-au solicitat pentru constructia unui luminator pentru o scoala. Rezultatul a fost prima schita a ceea ce avea sa devina fereastra de mansarda VELUX. Numele VELUX deriva din doua cuvinte – VEntilatie si LUX (termenul latin pentru lumina), fiind marca înregistrata înca din 1942.

VELUX în România

În Romania, compania VELUX este prezenta din anul 1997, fiind lider pe piata ferestrelor de mansarda. În portofoliul de produse intra o gama larga de ferestre, accesorii cu rol decorativ sau de reducere a caldurii, produse de instalare si izolare termica, panouri solare.

Ferestrele VELUX sunt concepute pentru toate tipurile de acoperis:

  • ferestre de mansarda pentru acoperis în panta (cu sau fara parapet)
  • ferestre pentru acoperis terasa sau plat
  • ferestre de acces pe acoperis pentru poduri locuite si nelocuite
  • ferestre verticale folosite doar în combinatie cu ferestrele montate pe acoperisul în panta, pentru mansardele cu parapet
  • tunele solare pentru spatiile fara acces direct la lumina naturala

Ferestrele de mansarda VELUX sunt o modalitate perfecta de a crea o atmosfera unica si atractiva in casa dumneavoastra. Beneficiati de lumina naturala, putand opta pentru nelimitate variante de amenajare.

Ramele de etansare VELUX sunt usor de instalat si asigura o montare sigura pe orice fel de invelitoare fiind realizate din materiale rezistente la coroziune si la conditii meteorologice nefavorabile. Ramele au o culoare care se potriveste componentelor metalice ale ferestrelor de mansarda VELUX. Testarea riguroasa si permanenta a modului de imbinare si a materiilor prime din care sunt produse aceste rame asigura izolarea perfecta.

Produsele VELUX disponibile în România sunt utile pentru orice fel de proiect de constructii, cladiri noi sau renovate, publice sau private, si sunt comercializate exclusiv prin reteaua nationala de distribuitori specializati în domeniul materialelor de constructii.

Mai jos aveti atasat ghiul pentru alegerea corecta a ferestrei de mansarda

Click pe poza pentru a vedea schema marita!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video