Sport Vajda, Zizin / Brasov - Reparatii, modificari de acoperisuri, mansarde Afisari: 1799
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Acoperisuri (montare, comercializare) Vizitatori: 725
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Nicolae Balcescu, Nr. 169, Zizin, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0726261414; 0768101119
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@vajdaconstruct.ro ; contact@vajdaconstruct.ro
  site: www.vajdaconstruct.ro

 
Vajda Construct - Firma de constructii - Brasov  
Detalii  video  

Vajda Construct - Firma de constructii - Brasov. Construcţii, reparaţii sau modificări de acoperişuri, mansarde, case, apartamente, birouri, magazine; sperăm ca la noi să găsiţi tot ceea ce vă doriţi.Un grad înalt de pregătire, simţ de răspundere, respectarea termenelor, sunt câteva dintre aspectele care ne caracterizează. Profilul principal al firmei noastre este determinat de construcţiile civile, dispunănd de capacitate si cunoştinţe în domeniu.Scopul nostru:

  • Preţuri corecte, exactitate, responsabilitate, satisfacerea dorinţelor la cel mai înalt nivel
  • Pentru clienţii care solicită serviciile noastre dorim să oferim materiale de construcţii de actualitate şi execuţie economică a lucrărilor de construcţii folosind tehnologii noi conform cerinţelor din era modernă.

Vă stăm cu plăcere la dispoziţie, oferindu-vă informaţii complete în orice moment. Firma noastră păstrează legături strânse cu partenerii de afaceri. De asemenea lucrăm cu furnizori şi parteneri de afaceri de încredere. Vă stăm la dispozitie cu materiale de calitate şi reduceri continue.Vă rugăm să ne navigaţi site-ul cu încredere şi pentru orice informaţii scrieţi-ne sau sunaţi-ne la datele noastre de contact.

Cu stimă şi respect, Vajda Attila – Director General - Vajda Construct - Firma Constructii Brasov | Mansarde case | Acoperisuri

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video