UNITPOL DETECTIVE Afisari: 316
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Detectivi particulari Vizitatori: 237
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Vergului, nr. 19, bl. H4, Ap. 1, sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0736874354; 0318004177
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@unitpol-detective.ro
  site: www.unitpol-detective.ro

 
Servicii Cautare/Localizare debitori  
Detalii  video  

Daca cineva va datoreaza bani, fie ca este persoana fizica sau persoana juridica, rezultat al unei inselatorii sau o promisiune de rambursare nerespectata, aceasta poate fi o problema atat din punctul de vedere al pierderilor financiare ce nu pot fi recuperate cat si al imposibiliatii comunicarii cu debitorul.

Realitatea economica a societatii actuale a facut  ca activitatea de recuperare a creantelor de la debitori sa fie din ce in ce mai dificila, fie pe de o parte datorita insucceselor obtinute in negocierile cu debitorii, fie datorita imposibilitatii recuperatorilor de creante de a localiza debitorii care au disparut, se ascund sau furnizeaza date de localizare/contact gresite.

Ce putem face ?

Daca aveti nevoie sa gasiti si sa localizati un debitor, Unitpol Detective va poate ajuta. Investigatorii nostril privati poate localiza cu succes debitorii greu de gasit, atat pe cei care locuiesc fara forme legale in alta locatie decat cea de domiciliu, cat si pe cei care traiesc utilizand o identitate falsa. De asemenea, putem extinde investigatiile asupra debitorilor care s-au mutat in alta localitate sau alta tara.

Avand o bogata experienta in gasirea persoanelor disparute, investigatorii nostri privati au acces o gama variata de resurse fizice si on-line si utilizeaza cele mai eficiente tehnici si metode de investigatie.

Oferim pachete de servicii la cele mai bune preturi pentru societatile de recuperari creante. De asemenea, putem incheia contracte avantajoase de prestari servicii in domeniul identificarii si localizarii debitorilor pe termen nelimitat cu societatile de recuperari creante, firme de leasing, unitati bancare, societati de asigurari si alte institutii finaciare.

Discretie si confidentialitate

Toate investigatiile si supravegherile efectuate de detectivii particulari Unitpol Detective sunt complet confidentiale. Dovedim discretie absoluta in activitatile pe care le desfasuram, subiectul (debitorul) nefiind constient de faptul ca este investigat.

Putem gasi debitorii in urmatoarele circumstante:

  • Debitorul datoreaza bani unei companii sau individ in baza unui contract de imprumut
  • Debitorul datoreaza bani unei companii sau individ in baza unei intelegeri verbale
  • Debitorul datoreaza bani in baza unei actiuni care a avut la baza o actiune inselatoare sau nu recunoaste pretentiile financiare ale creditorului
  • O parte dintr-un contract nu si-a asumat obligatiile contractuale si a disparut, datorand astfel bani celeilalte parti
  • Clientul unui bun sau serviciu cumparat nu a achitat intregul prêt al bunului/serviciului si a disparut
  • Vanzatorul unui bun/serviciu nu l-a livrat cumparatorului si a disparut dup a ce acesta din urma a efectuat plata
  • Alte situatii si circumstante

 Costul investigatiilor si localizarii debitorilor:

Costul investigatiilor efectuate cu privire la identificarea, gasirea si localizarea debitorilor depind de mai multi factori. Astfel, cu cat exista mai multe informatii disponibile despre debitor, cu atat costul este mai mic. Oricum, chiar si in cazurile extreme de localizare a debitorilor,  unde exista putine informatii de la care pornim o investigatie, oferim cele mai avantajoase tarife pe care le discutam cu clientul dupa o analiza a circumstantelor, a metodelor de investigatie ce trebuie aplicate in vederea obtinerii rezultatului dorit, cat si a costurilor implicate. 

 Informatii aditionale

In cele mai multe cazuri, in plus fata de localizarea debitorilor, in raportul de investigatii vom include toate informatiile pe care le gasim si care pot fi utile. Acestea pot include alte persoane care locuiesc cu debitorul , numar de telefon al debitorului sau alte detalii.

PENTRU SOCIETATILE DE RECUPERARI CREANTE OFERIM PACHETE DE SERVICII SI CONTRACTE DE PRESTARI SERVICII NEGOCIABILE.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video