Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati-UNHCR_Romania Afisari: 1066
Categorie: SERVICII PUBLICE >> Ministere si institutii de interes public Vizitatori: 531
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Primaverii, nr. 48A, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0212107898; 0722212097
-------------------------
Web: Internet
  email: leu@unhcr.org
  site: www.unhcr.ro

 
Despre noi  
Detalii  

Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati (UNHCR) ofera protectiesi asistenta refugiatilor din întreaga lume. Cu sediul la Geneva, Elvetia, agentia afost creata de Adunarea Generala a ONU si a început sa functioneze în 1951,initial ajutând peste un milion de refugiati din Europa, rezultati dupa Cel de-alDoilea Razboi Mondial.În deceniile urmatoare, pe masura ce a crescut numarul persoanelordezradacinate în lume, mandatul sau a fost extins la 5 ani.

 

In decembrie 2003,Adunarea Generala a ONU a decis sa scoata limita de timp a mandatului UNHCR.La începutul anului 2007, numarul persoanelor de interes pentru UNHCR era de32.9 milioane în întreaga lume, o crestere cu 58 de procente în comparatie cu aniitrecuti în care cifra era de 20.8 milioane. Aceasta crestere a fost posibilaîndeosebi din cauza cresterii numarului de persoane apatride si deplasate internajutate de Agentie.Personele de interes pentru UNHCR sunt nu numai refugiatii, dar si grupurileinrudite cum ar fi solicitanti de azil, refugiati care s-au întors acasa, persoaneapatride si unele (dar nu toate) din cele 26 milioane de persoane deplasate îninteriorul propriilor tari – la care de obicei se face referire ca fiind persoanedeplasate intern (IDPs).

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Eficiente si durabile  |  Institutii de interes public  |  Ministere si institutii de interes public  |  Solutii protectie  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.