UNGHII FALSE PERFECTE Afisari: 933
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Frizerii, coafura Vizitatori: 540
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Zona Mall Vitan, ,
-------------------------
Phone: Telefon
  0721683215
-------------------------
Web: Internet
  email: ana_unghiifalse@yahoo.com
  site: www.unghii-false.webgarden.com

 
Ingrijirea unghilor  
Detalii  video  

Un rol important in mentinerea aspectului si igienei unghiilor il are ingrijirea lor permanenta.

Din ce sunt facute unghiile?Ele sunt facute din cheratina, o proteina care se mai gaseste in piele si par.

Unghiile au rolul de a proteja degetele si atat timp cat vei avea mare grija de ele cu siguranta nu vei avea nici un fel de problema.

Este nevoie de aproximativ 90 de zile pentru ca unghiile de la maini si de la picioare sa creasca de la baza pana la varf.In concluzie avem mare nevoie de ele asa ca asigura-te sa nu devina slabe si fragile.

Ce poti face pentru a mentine unghiile sanatoase?Ingrijirea unghiilor este foarte importanta,la fel de importanta ca pastrarea corpului si parului curat.In primul rand consuma alimente ce contin calciu,fier,vitamina B si potasiu.Ai nevoie de idei?Fructe de mare,produse lactate,telina si soia sunt bogate in aceste substante nutritive de care unghiile au mare nevoie.

Ar trebui sa bei minim 8 pahare de apa in fiecare zi pentru a-ti proteja organismul de deshidratare care fara indoiala ti-ar afecta unghiile deoarece apa potabila este esentiala in ingrijirea lor.

Unghiile au nevoie de apa la fel ca parul si corpul tau.Daca unghiile tale se rup sau sunt foarte fragile inseamna ca nu se indeplineste acea norma de apa care este necesara.Unghiile pot deveni fragile pe parcursul lunilor de vara in timp ce te bucuri de soare si de apa din cauza radiatiilor si clorului.Dupa inot nu uita sa te deshidratezi si sa folosesti crema de protectie solara pentru maini.

Aminteste-ti ca unghiile sunt o extensie a corpului si ca ingrijirea lor este la fel de importanta ca restul copului tau.Pentru a-ti proteja unghiile in timp ce speli vase,ai diverse activitati in gradina sau folosesti in curatenie diferite substante chimice dure,nu uita sa folosesti manusi de protectie!Daca unghiile tale sunt fragile,nu folosi lotiuni parfumate ce contin alcool deoarece acest lucru duce la agravarea problemei deja existente.

Nu iti roade unghiile!

Nu este rau doar pentru unghii ci si pentru dinti.

Acest obicei cu siguranta nu este o metoda buna de ingrijire a unghiilor.Renunta sa folosesti unghiile in diferite actiuni necorespunzatoare cum ar fi sa zgarii diferite obiceste,sa desfaci plicuri sau sau sa indepartezi anumite impuritati de pe vasele de spalat.Utilizarea unghiilor ca instrumente nu este niciodata o idee buna.Sapunurile si detergentii iti vor usca mainile si unghiile;nu uita sa folosesti lotiuni si creme speciale dupa spalarea mainilor.

Daca tii cont de toate sugestiile de mai sus atunci vei avea cu siguranta unghii frumoase si sanatoase ce vor fi intotdeauna gata sa fie vopsite si lustruite.Unghiile curate si sanatoase te vor ajuta de fapt sa obtii manichiura dorita fara nici o problema.

Manichiurista va fi placut impresionata de modul in care se prezinta unghiile tale si cu siguranta te va intreba care este secretul tau.Intodeauna cand iti folosesti mainile pentru diverse activitati,incearca sa ai o ingrijire adecvata a unghiilor pentru a le asigura curate la inceputul fiecarei zile.Ingrijirea unghiilor iti va mentine mainile frumoase indiferent de activitatile pe care il ai.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video