UAU Il Gelato - Gelaterie Bucuresti Afisari: 152
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Cofetarii, patiserii Vizitatori: 110
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Gabroveni, Nr. 1-3, sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0723135015
-------------------------
Web: Internet
  email: info@uaugelato.ro
  site: www.uaugelato.ro
  facebook: uaugelato
  instagram: uauilgelato

 
Inghetata Artizanala  
Detalii  

Înghetata este magie pentru ca reuneste contrariile pentru a oferi un produs gustos, sanatos si hranitor, bun în toate anotimpurile.

Înghetata este magie pentru ca:

-se serveste in mod normal la o temperatura intre -12 si -13 grade, temperatura la care aproape toate alimentele ar fi solide ca gheata, in timp ce inghetata ramane moale si cremoasa;

– combina ingrediente care în mod normal se resping unele pe altele, precum grasimile si apa, în timp ce aceste elemente sunt amestecate armonios în înghetata;

– combina ingrediente pe care nu obisnuim sa le asociem precum menta cu lime, piersica cu busuioc, caise cu ghimbir  si multe alte ingrediente care sunt folosite pentru a face inghetata de gourmet, o inghetata cu arome captivante si stimulatoare;

– este realizata cu pasiune si cu dorinta de a oferi mereu combinatii noi si diferite, capabile sa intrige si sa satisfaca fiecare client.

CE ESTE GELATO

A explica ce este înghetata ar necesita mai mult spatiu decât ceea ce este disponibil în aceasta mica brosura.

Cu toate acestea, este important sa spunem ca ceea ce numim înghetata se compune din doua familii diferite, care nu trebuie confundate si care sunt:

– inghetata pe baza de lapte (inghetata propriu-zisa sau creme);

-înghetate pe baza de apa (sorbetto-sorbeturi).

Înghetatele pe baza de lapte combina laptele, smântâna, zaharurile si ingredientele aromatizante precum ouale, fisticul, migdalele, alunele, ciocolata si altele;

Înghetatele pe baza de apa combina apa cu zaharuri si ingrediente aromatizante precum fructe, cacao sau altele.

Diferenta dintre cele doua familii este, prin urmare, ca primul grup contine întotdeauna lapte si derivatii sai, în timp ce cel din urma NU contine lapte si derivati din lapte.

Se vorbeste mult despre înghetata vegana. Înghetatele vegane au existat dintotdeauna (primele înghetate din istorie au fost sorbeturi) si poarta numele de SORBET.

Apoi a aparut industria si marketingul pentru a crea mitul înghetatei vegane care a existat de fapt întotdeauna.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
kaki  |  Apa fierbinte  |  Apa minerala  |  Ardei iute  |  Arome inghetata  |  Ciocolata fondanta  |  Ciocolata lapte  |  Conservanti sau coloranti  |  Creme stimulatoare  |  Faina bio  |  Faina soia  |  Fructe mare  |  Fructe uscate  |  Grasimi hidrogenate  |  Ingrediente proaspete  |  Lapte cafea  |  Lapte de soia   |  Lapte praf  |  Lapte soia  |  Potentiatori arome  |  Praf inghetata  |  Produce placere  |  Produse gelaterie  |  Produse naturale  |  Produse uscate  |  Pudra cacao  |  Purificatoare apa  |  Seminte ardei  |  Zahar pudra  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.