Trifan Marcel Frigotehnist autorizat Bucuresti - Servicii-Reparatii-Frigidere.ro Afisari: 2049
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii frigorifice Vizitatori: 1052
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Piata Unirii, , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0758622003; 0769147452; 0726438301
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.servicii-reparatii-frigidere.ro

 
Despre noi  
Detalii  video

Suntem dedicati dezvoltarii standardelor calitative pentru repararea aparaturii electrocasnice si a serviciilor conexe prin oferirerea celor mai bune solutii si a celui mai inalt nivel de service la cel mai bun pret, prin parteneriate pe termen lung, incredere si ajustare la nevoile reale ale clientilor nostri.

Principalul obiectiv al firmei Servicii Reparatii Frigidere se bazeaza pe principii clare si durabile, de aceea consumatorii au incredere in serviciile noastre. Rezolvarea problemelor clientilor si asigurarea unui suport eficient pentru toate marcile de aparatura frigorifica, sunt telurile principale, iar rezultatele obtinute pana in prezent, ne dau incredere ca suntem pe un drum bun.

Suntem mandri sa putem oferi clienilor nostri o dotare tehnica la cel mai inalt nivel si specialisti cu inalta calificare.

Beneficiarii serviciilor noastre de service, intretinere si reparatii frigorifice sunt simpli consumatori, producatori, lanturi hoteliere si/sau restaurante, ce detin orice diverse tipuri de aparatura frigorifica.

Plata se realizeaza la interventie, cu factura si certificat de garantie.

Reparatiile in Bucuresti si Ilfov se asigura prin depanatorii proprii, iar in tara prin intermediul agentilor locali.

Punem la dispozitia clientilor nostri 3 numere de telefon (Orange, Vodafone, Cosmote), la care acestia pot face orice fel de sesizare. Sesizarile validate ca reclamatii (defecte reale) sunt transmise agentilor din teritoriu.

Celelalte sunt rezolvate telefonic ori de cate ori este posibil.

Agentii din teritoriu dispun deasemenea de aparatura moderna si un stoc optim de piese de schimb. Transferul de piese intre agentii locali se face sub controlul Directorului sediului central (Bucuresti).

Procedura privind reparatia aparatului frigorific consta in:

  • identificarea naturii sesizarilor, depistarea corecta a defectelor, precum si a pieselor eventual necesare;
  • urmarirea realizarii deplasarii la domiciliul clientului a depanatorului si rezolvarea defectului, in maxim 24 de ore;
  • minimizarea costurilor beneficiarului in ceea ce priveste manopera si piesele de schimb;
  • aplicarea reducerilor prin vouchere si/sau bonuri din oferta curenta (regasita in website);
  • raportari si/sau statistici la cerere pentru fiecare client.
  • Solicitati serviciul de reparatii frigidere in urmatoarele situatii:

Orice zgomot anormal produs de motorul frigiderului (compresorul) sau functionarea motorului fara pauza, reprezinta un semnal de alarma. Alte manifestari anormale ale functionari frigiderului pot fi: strat gros de zapada (persistent) pe peretele frigiderului, temperatura sub 0 grade C sau peste 8 grade C in frigider, temperatura mai mare de -10 grade C sau sub -20 grade C in congelator.

Oricare dintre situatiile prezentate mai sus, pot semnala o functionare defectuoasa a frigiderului. Pentru remedierea defectelor aparute la frigidere, este indicata consultarea unui frigotehnist sau service specializat in reparatii frigidere. Mentinerea unei functionari anormale a frigiderului si amanarea reparatiei, determina ulterior costuri mari pentru reparatii, cat si un consum marit de energie electrica.

De retinut: un frigider sau un congelator defect poate consuma chiar si de pana la 3 ori mai multa energie electrica decat unul bine intretinut.

Pentru piesele inlocuite in cazul unei reparatii de orice tip de frigider se ofera CERTIFICAT DE GARANTIE intre 6 luni si 24 de luni.

Servicii Reparatii Frigidere ofera servicii de reparatii aparate frigorifice cu piese de schimb originale. Reparatiile aparatelor frigorifice vor fi facute in conformitate cu normele de siguranta actuale. Intervenim la domiciliul clientului, in Bucuresti si judetele Arges, Braila, Brasov, Buzau, Constanta, Dambovita, Galati, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Vrancea, cu programare la numerele de telefon afisate mai jos.

? Luni - Vineri 08:00 - 21:00; Sambata 08:00 - 18:00

*Pretul deplasarii la domiciliul clientului este in valoare de 30 Lei. Constatarea defectelor este gratuita.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video