Total Cont Expert - Contabilitate, resurse umane, infiintari firme, Bucuresti Afisari: 77
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 24
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Unirii, Nr. 7, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0766472011
-------------------------
Web: Internet
  email: office@totalcontexpert.ro
  site: www.totalcontexpert.ro

 
Total Cont Expert - detalii firma  
Detalii  video  

Echipa TotalContExpert Te Asteapta!

Va ajutam sa castigati timp si va puteti concentra mai bine asupra afacerii pe care o aveti.

Consideram ca misiunea noastra este sa asiguram servicii de contabilitate si management financiar-contabil la cele mai inalte standarde si in concordanta cu legislatia in vigoare.

Venim in sprijinul dumneavoastra prin colaborari cu persoane juridice sau persoane fizice autorizate in domeniile: juridic, recuperari creante, evaluarea imobilizarilor, audit, asigurari, medicina muncii, protectia muncii si recrutare de personal.

Acest mod de lucru si beneficiile obtinute prin intermediul serviciilor noastre se traduc in progres, eficienta si succes. Cu siguranta veti fi multumiti de seriozitatea, promptitudinea si flexibilitatea cu care ne intampinam clientii.Ne dedicam succesului fiecarui client.

Serviciile noastre Evidenta contabila completa Modificari acte registru comertului Servicii de personal si salarizare Expertiza contabila si cenzorat

Venim in sprijinul dumneavoastra prin colaborari si cu urmatoarele servicii:recuperari creante, evaluarea imobilizarilor, audit, asigurari, medicina muncii, protectia muncii si recrutare de personal.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video