Total Service Bucuresti - Reparatii masini de spalat Afisari: 4324
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Electrocasnice Vizitatori: 1672
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Vasile Croitoru, nr. 7, sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0720585470; 0769132349
-------------------------
Web: Internet
  email: office@total-service.eu
  site: www.total-service.eu

 
Reparatii masini de spalat Arctic  
Detalii  video  

Reparam orice model de masina de spalat ARCTIC intr-un timp foarte rapid indiferent de tip sau de vechime, experienta ne recomanda !

Reparam masini de spalat ARCTIC, orice model, de la tipuri noi de genul: Arctic Masina de spalat rufe EF6100A+, Arctic Masina de spalat rufe EF5800A+, Masina de spalat rufe Arctic CB5200A++, Masina de spalat rufe Arctic CB5000A++, Arctic Masina de spalat AED7200A++, Arctic Masina de spalat rufe AED5040A++ Arctic Masina de spalat rufe AED6000A++, Arctic Masina de spalat rufe ALD5000A++, Arctic Masina de spalat rufe cu incarcare frontala AFD6200A++, Arctic Masina de spalat SLIM CB5800A+, Arctic Masina de spalat rufe ALD5200A++, Arctic Masina de spalat rufe EF5801A+,si pana la modele mai vechi din alte loturi de fabricatie.

Stoc real de piese

Dispunem un stoc real de piese pentru orice marca de masina de spalat, de la motoare, cuve, electrovalve apa, tamburi, hublouri, tripode, programatoare, module electronice, carbuni, pompe de evacuare si pana la rezistente, furtune, garnituri hublou, termostate, cabluri de alimentare s.a.m.d.

Service profesionist

Service profesionist reprezentat printr-un atelier de lucru amenajat cu toate uneltele necesare reparatiilor masinilor de spalat. Suntem mandri sa vorbim de aceste aspecte tehnice profesionale deoarece nu suntem nevoiti sa apelam la alte cai mai neortodoxe ( ciocan, dalta, leviere etc.) pentru unele reparatii cum ar fi schimbarea rulmentilor, flanselor, tamburilor, cuvelor capsulate s.m.d.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video