A&G TOP HAIR STUDIO Afisari: 1447
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Coafura, machiaj Vizitatori: 547
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Grigore Alexandrescu, nr. 7, bl. H1, parter, ap. 2, interfon 02, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213174473; 0763679689
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.tophairstudio.ro

 
Despre A&G Top Hair Studio  
Detalii  video

Ai fost vreodata rasfatata cu adevarat? A&G Top Hair Studio te asteapta intr-un mediu placut si relaxant pentru a te face sa te simti unica! Daca vrei sa te relaxezi dupa o zi grea, sau pur si simplu vrei sa te rasfeti, sa scapi de stres, aici este locul potrivit. Suntem siguri ca merti tot ce e mai bun!

 

Avand dotari de ultima generatie si lucrand in conditii de securitate clinico-biologica pentru sanatatea dumneavoastra, utilizand ustensile si aparate sterile ce corespund normelor sanitare ale Uniunii Europene, personalul profesionist al A&G Top Hair Studio poate demonstra cu inalt profesionalism valoarea salonului de infrumusetare.

 

Personalul studioului nostru te poate sfatui in legatura cu tendintele nou- aparute si, in cazul in care nu ai preferinte pentru un anumit stil de coafura, manichiura sau cosmetica, sigur te vei hotari asupra lui, avand posibilitatea de a alege dintr-o paleta larga de modele si culori. Doresti schimbari radicale de look? Se pot realiza si acestea fara probleme!! ...

 

De ce sa mai pastrezi vechea imagine care te plictiseste ori de cate ori privesti in oglinda?!?

 

Indiferent de pretentii, dorintele tale se pot indeplini. Pentru orice femeie moderna, o coafura perfecta, un par cat mai sanatos, rezistent si stralucitor, un ten luminos, curat si hidratat, o manichiura impecabila constituie preocuparile zilnice. Trebuie sa iti acorzi cateva clipe de rasfat si ingrijire dupa toate problemele si stresul zilnic! Trebuie sa arati bine pentru tine si pentru persoanele din jurul tau! Esti pregatita sa faci fata oricarei provocari? Zambeste si fii increzatoare !

 

Suntem aici pentru tine si te asteptam!

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video