Centrul de meditatii T.O.P. - Centrul de meditatii pentru Tineri si Orientare Profesionala Afisari: 412
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Meditatori Vizitatori: 250
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Amman, Nr. 36 ,Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0371431626 ; 0726275666
-------------------------
Web: Internet
  email: office@meditatiitop.ro
  site: www.meditatiitop.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Centrul de meditatii  pentru Tineri si Orientare Profesionala Centrul de meditatii T.O.P. este un centru educational intr-o locatie centrala, spatioasa, dotata modern, cu o echipa tanara si instrumente alternative de invatare pentru a oferi un mediu propice dobandirii cunostintelor.  Expertii nostri ofera tinerilor o alternativa de studiu si suport in pregatirea scolara si profesionala prin metode de predare moderne, aplicatii practice, profesori cu experienta si entuziasm, evaluari periodice ale progresului, dar si ale satisfactiei elevilor si o permanenta comunicare cu parintii. Pentru ca dorim sa oferim servicii favorabile fiecarui elev, acesta va beneficia GRATUIT de o prima evaluare a cunostintelor si capacitatii de invatare astfel incat sa recomandam o metoda de studiu personalizata cu profesorul potrivit.  

 

Centrul de meditatii T.O.P. ofera cursuri pentru elevi de gimnaziu, liceu si pregatire limbi straine in vederea sustinerii examenelor de certificare specifice. Cursurile vin sa imbunatateasca pregatirea scolara, perfectionarea cunostintelor pentru examene (olimpiade, teste nationale, examene de admitere ) si atestarea nivelului de cunoastere a limbilor straine. Totodata oferim pregatire prin cursuri avansate in diferite domenii Informaticii (AJAX, C++, Web Designer, PHP, SQL), limbi straine nivel avansat, cursuri de antreprenoriat si contabilitate.

 Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video) si aplica metoda “Învatarii mixte” (en. blended learning) ce implică imbinarea predarii intr-o sala de clasa cu solutiile de tip eLearning.                       

 

 Aceste metode de predare vor readuce interesul de a invata in randul elevilor, vor proiecta elevul in mijlocul materiei prin interactiunea permanenta elev -> profesor -> lectie dinamica si nu in ultimul rand materia este mai usor asimilata datorita memoriei vizuale.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video