Top Mop - Firma de Curatenie Bucuresti Afisari: 237
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Curatenie (servicii) Vizitatori: 142
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Avionului , nr. 5, sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0767824640
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@topmop.ro
  site: www.topmop.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Suntem o echipa de oameni curajosi si pregatiti sa lupte pana la capat pentru a castiga lupta cu murdaria, indiferent daca vorbim despre serviciile de curatenie la domiciliu, la birou, in blocuri sau in spatiile comerciale aflate in marile centre urbane ale capitalei. Infiintata in anul 2016, firma de curatenie TopMop a fost consolidata pe principii clar definite, nascute din dorinta de a oferi fiecarei persoane posibilitatea unui stil de viata adecvat zilelor noastre. Pentru noi curatenia nu inseamna doar curatarea si lustruirea spatiului, ci mai mult decat atat ea inseamna crearea unui stil de viata confortabil pentru fiecare dintre dumneavoasta!

Tocmai de aceea tinem pasul cu cele mai inalte exigente, motiv pentru care ne mandrim cu cei peste 3400 de clienti satisfacuti carora le-am trecut pragul pentru a le oferi un mediu de trai curat, parfumat si profund igienizat. De astazi puteti sa economisiti timpul de care dispuneti,  focusandu-va pe lucrurile care intradevar conteaza in viata dumneavoastra, incluzand familia si prietenii.

Noi suntem pregatiti sa venim in ajutorul celor care doresc sa iasa din rutina zilnica a curatenie oferindu-le cea mai buna ocazie de a cunoaste adevaratele atuuri ale unei firme de curatenie fara cusur

 
Galerie foto (9)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9]
Prezentare video