BIOENERGOTERAPEUT MOLNAR TIBERIU Afisari: 6340
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Bioterapie Vizitatori: 2371
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744404142
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.tiberiumolnar.ro

 
Tiberiu Molnar  
Detalii  video

Tiberiu Molnar s-a născut pe data de 17 februarie 1976 la Timişoara.

A început să practice bioenergia de mic copil, citind numeroase cărți si participand la diferite cursuri internationale. Terapia sa a devenit din ce in ce mai cunoscuta in urma rezultatelor pozitive pe care le-a obtinut in decursul anilor. El a primit numeroase diplome si certificate care atesta maiestria terapiei sale. Cea mai mare apreciere a venit insa din partea pacientilor sai, care au fost foarte multumiti de efectele produse de tratament.

Până în prezent Tiberiu Molnar a aplicat metoda pe mii de persoane, din toate colturile lumii, care l-au solicitat cu diverse probleme de sănătate şi nu numai. Procentul celor la care s-a obţinut o rezolvare totală este de aproximativ 80%.

Cazurile cele mai frecvente în care este solicitat şi are succes sunt: cancer, tumori, probleme digestive, probleme ginecologice, probleme endocrinologice, afecţiuni reumatice, epilepsie, diabet, tensiune, probleme respiratorii sau ale sinusurilor, stres, insomnii etc.

Tiberiu Molnar este un om simplu, modest, deschis, plin de umor si bună dispozitie.

Motto-ul dupa care se conduce este : „Toți merităm o viață mai bună, mai sănătoasă, mai echilibrată din toate punctele de vedere și nimeni nu este exclus” – Tiberiu Molnar.

Scurt istoric: 

1991 La vârsta de 15 ani a citit o carte referitoare la acest domeniu. Cartea se numeşte „You the Healer” sau  „Tu, Vindecătorul”, scrisă de Jose Silva.

 

Exerciţiile descrise şi experimentate cu succes l-au îndemnat să studieze acest domeniu. A fost ajutat şi iniţiat de vicepreşedintele Societăţii de Parapsihologie  din Timişoara, dl. Turak Ladislau, care l-a învaţat şi primele pase bioenergetice.

1993 A continuat să studieze metode terapeutice neconvenţionale în mod autodidact, citind cărţi, participând la cursuri și practicând bioenergia pe animale şi vecini. La numai 17 ani, în urma examinării de către o comisie organizată de Ministerul Sănătăţii din România şi Alexandra Moşneaga, a obţinut titlul de Maestru Extrasens, categorie internaţională.

1994  A absolvit cursul „ Metoda Silva ” suţinut de instructorul Rajco Kuzmanovic, la Timişoara. Având foarte multe rezultate pozitive în diferite cazuri de sănătate, a devenit foarte cunoscut în judeţul Timiş.

1996Începe să lucreze la o metodă proprie, scopul lui fiind, creşterea eficienţei terapiei, crearea unor condiţii minime participanților la ședințe și aplicarea ei  în paralel cu medicina tradțională.

1997 Are prima solicitare într-un alt oraş, Braşov, unde are şi prima apariţie la televizor, la PRO TV.

1998 Având deja o metodă proprie și eficientă, este solicitat aproape în toată țara.

1999 În urma numeroaselor rezultate pozitive, are din ce în ce mai multe apariţii în cele mai mari ziare şi posturi TV din România și nu numai. În acest an își înființează un cabinet la București, unde au început să-l contacteze şi persoane din străinătate (SUA, Italia, Germania, Japonia, etc).

2000 Pe 19 februarie a fost invitat la aniversarea a 10 ani de existenţă a ziarului Dimineaţa, unde împreună cu dl.Ion Iliescu ,președintele de atunci al României, a primit Diploma de Excelenţă. Tot în acest an este deja solicitat și in alte țări europene unde se va deplasa pentru a aplica tratamentul, însă cabinetele principale răman în Timișoara și București.

2001-2010 In toți acești ani a tratat mii de persoane ,perfectionandu-și și metoda. Având rezultate pozitive în numeroase cazuri, terapia lui a devenit indispensabilă pentru unii din pacienții săi.

 

2011 Vizitează pentru prima oară Thailanda, care își pune amprenta asupra sa. Devine fascinat de cultura thailandeză, în special de oameni. Acest aspect îl determină să revină tot mai des în sud-estul Asiei.

2012-2013 Devine tot mai solicitat în Thailanda, în special în insula Phuket dar și în Bangkok. Începe sa aibe primii pacienți, printre care se numără și numeroși reprezentanți religioși, curioși de metodele lui terapeutice.

 

2014 Deschide un cabinet de bioenergie în Thailanda, fără a renunța la cele din România. În prezent își împarte timpul între cele două țări.

 

 
Galerie foto (8)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8]
Prezentare video