Cabinet Biorezonanta - Lotus Afisari: 4306
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Bioterapie Vizitatori: 1752
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Ion Campineanu, nr. 26, bl. 8, sc. 1, ap. 2, interfon 02 C,sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
 
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: cabinetlotus.ro

 
Terapia  
Detalii  video

Terapia prin biorezonanţă permite folosirea la maxim în direcţia dorită și necesară a rezervelor organismului uman.

 

Terapia se efectuează cu ajutorul oscilaţiilor electromagnetice în diapazonul de 10 – 500.000 Hz, specific pacientului însuși, ce se prelevează la nivelul epidermei lui, se prelucrează și se returnează organismului.

 

Terapia de biorezonanţă este o terapie de corectare a funcţiilor corpului sub influenţa oscilaţiilor electromagnetice care au parametrii strict determinaţi, răspunzând unei frecvenţe anume a spectrului undelor.

 

In procesul terapeutic, pacientul si aparatul formeaza un circuit inchis de reglare adaptativa, ce permite organismului utilizarea propriilor resurse pentru revenirea la starea de homeostaza fiziologica. Programul ofera posibilitatea modularii pe scara larga a parametrilor, a regimului si a strategiilor in terapia de biorezonanta.Medicul recomanda asupra carui sistem sau asupra caruia dintre organele interne este necesar sa se efectueze un proces terapeutic, folosind QXCI-SCIO.Terapia in sine este complet nedureroasa, se recomanda cel putin 5 sedinte, iar efectele pot fi monitorizate. Durata fiecarei sedinte este 30 - 45 minute, functie de momentul reglarii dezechilibrului energetic depistat la nivelul sistemului sau organului afectat.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video