TES BUSINESS SOLUTIONS Afisari: 544
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 267
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Panduri, nr. 31, Bl. P2, Sc A, Et. 8, Ap. 32 (Interfon 033), sector 5,
-------------------------
Phone: Telefon
  0214100224
-------------------------
Web: Internet
  email: office@tescont.eu
  site: www.tescont.eu

 
Servicii contabilitate  
Detalii  video  

Grija noastră nu o reprezintă doar conturile contabile, dar și afacerea sau proiectul per ansamblu.

Serviciile noastre de contabilitate se adresează societăților comerciale care conduc contabilitatea în partidă dublă în conformitate cu OMFP 1802/2014 sau în conformitate cu standardele internaționale de raportare financiară (IFRS).

Serviciile noastre standard includ: Înregistrări contabile Salarizare Gestiune cantitativ-valorică Determinarea rezultatului fiscal (profit sau pierdere) Întocmirea jurnalelor de TVA Întocmirea registrelor contabile obligatorii Întocmirea balanței de verificare Depunerea declarațiilor obligatorii – i.e. D100, 101, 112, 300, 394 Întocmirea situațiilor financiare (bilanțuri) semestriale și anuale Certificarea situațiilor financiare Alerte privind depășirea plafoanelor pentru obligațiile declarative – i.e. înregistrarea obligatorie în scopuri de TVA, trecerea de la raportarea trimestrială la cea lunară sau de la microîntreprindere la impozit pe profit.  

 

Următoarele servicii financiar-contabile sunt negociate și oferite separat: Consultanță fiscală Analize de profitabilitate (costuri si venituri) Interpretarea indicatorilor de performanță Optimizarea profitului Consiliere referitoare la repartizarea profitului Analiza fluxurilor financiare Analiza conturilor de capital și imobilizări Asistență în vederea recuperării taxelor, contribuțiilor sau altor sume achitate în plus bugetului de stat sau altor instituții publice sau private Pregătirea rapoartelor financiare ale companiei, standard sau ad-hoc, conform politicilor de grup Comunicarea cu partenerii companiei - auditori, consultanți, instituții financiare, autorități publice sau private etc.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video