Tarkett - Comercializare si montaj parchet laminat si pardoseli, Bucuresti Afisari: 1512
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Linoleum, mocheta, parchet, pardoseli Vizitatori: 586
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Bucuresti - Ploiesti , Nr. 172 - 176, Cladirea A, et. 3 (Willbrook Platinum Business Centre) Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212240124
-------------------------
Web: Internet
  email: info.tarkettdoo@tarkett.com
  site: www.tarkett.ro

 
Instalarea pardoselilor  
Detalii  video  

Instalarea parchetului din lemn

Parchetul multistratificat este livrat sub forma de placi si îl puteti instala imediat dupa cumparare. Poate fi instalat prin lipire sau prin sistem click. Folosind sistemul T-lock de ultima generatie, obtineti o  instalare usoara si îmbinari puternice, sigure si aproape invizibile. Este posibila instalarea parchetului Tarkett numai pe straturi suport stabile, fara praf, fisuri, denivelari sau alte deteriorari.

Instalarea parchetului laminat

Datorita sistemului unic de prindere a placilor de laminat, instalarea este foarte usoara. Luati partea lunga a scândurii, asezati-o si conectati-o cu alta placa. Conexiunea a fost facuta când auziti un "clic"! 

Deoarece aceasta este o instalatie flotanta, laminatul poate fi asezat pe suprafete din covor PVC, parchet, alt strat de laminat sau gresie. Tarkett recomanda asezarea longitudinala a placilor, în functie de directia principala în care vor fi privite si de sursa principala de lumina. 

Instructiuni de instalare

Aveti nevoie de instructiuni speciale de instalare? Cautati documentul Instructiuni de instalare în centrul de documentare, prin cautarea produsului sau a numelui colectiei.Aici puteti gasi instructiuni pentru instalarea linoleumului, a covorului PVC comercial, a pardoselilor sportive, a parchetului si a laminatului:

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video