Sweet Passion Afisari: 1743
Categorie: SPORT, AGREMENT, SPECTACOL >> Masaj erotic Vizitatori: 819
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Vasile Lascar , nr.18 (Piata Rosetti) sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0728339812; 0740859654
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.sweetpassion.ro


 
Ambianta  
Detalii  video

O locatie discreta intima si selecta, in salonul nostru unde Pasiunea Dulce Devine Realitate, alaturi de fete sexy, numai pentru tine. Cea mai dulce pasiune devine realitate alaturi de fete sexy, lasa tot stresul afara si vino sa te relaxezi alaturi de noi, profesionalism si senzualitate doar pentru tine. O muzica perfecta, lumini discrete, arome exotice si cele mai bune uleiuri va asteapta in camerele noastre, care sunt de fapt o evadare in alt timp si alt spatiu. In timpul masajului de relaxare si in special in timpul masajului erotic, este foarte important pentru noi, ca intotdeauna clientii nostri sa poata face comentarii sau solicitari. Clientii nostri trebuie sa mentioneze orice ar sta in calea placerii lor.

 

Rooms

Receptie Free-Bar -savureaza alaturi de fete sexy cea mai dulce pasiune.

 

Camera albastra - este o evadare in ocean, printre alge, scoici, vietati marine, epave scufundate si bariere de corali, alaturi de sirene senzuale care va vor satisface si cele mai exotice dorinte.

 

Camera egipteana – este o excursie in interiorul unui templu, dedicat soarelui, senzualitatii si dorintelor.

 

Camera chinezeasca – erotismul si pasiunea se bazeaza pe principii stravechi care iti vor reda buna circulatiei a energiei sexuale si vitalitatea.

 
Galerie foto (16)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14] [Image #15] [Image #16]
Prezentare video