Dan's Studio Afisari: 945
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri cultura, arte, dansuri Vizitatori: 436
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
str. Grigore Tocilescu, Nr. 20,sector 5, Bucurersti
-------------------------
Phone: Telefon
  0723326859
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.studiodans.ro


 
10 motive...  
Detalii  video

Dansul este distractiv

Dansul este o distractie placuta pentru milioane de oameni din intreaga lume. Acolo unde vei gasi muzica, vei intalni si oameni care danseaza. Exista un dans pentru aproape orice ocazie: nunti, petreceri si multe alte evenimente. Nu ratati ocazia sa va distrati si sa intalniti oameni noi.

 

Dansul intareste incredere in sine

Un dansator bun invata sa-si poarte singur de grija. Fie ca este adult sau copil, dansand, isi construieste stima de sine, stima care este vitala in orice relatie sociala sau de afaceri. Dansul, de asemenea, intareste atitutinea si tinuta.

 

Intalnim oameni noi

Atunci cand este putin probabil sa iti intalnesti marea dragoste (in cazul in care nu esti in categoria celor care deja au intalnit-o !!! ) prin dans exista o oportunitate sa intalnesti oameni noi si sa legi noi prietenii.

 

Este sanatos sa faci miscare

Recomandat de medicii cardiologi specialisti ca o modalitate foarte buna de a te mentine in forma, dansul este o activitate fizica care face inima sa pompeze fara un stres mare asupra organismului. Este, de asemenea, cea mai placuta si sociala metoda de a te mentine in forma.

 

Largi oportunitati sociale

Un dansator bun are intotdeauna sanse mai mari de a accede la o functie mai importanta in companie. O partenera buna dansatoare va fi intotdeauna o unealta importanta pentru barbat in viata sociala si de afaceri. Armata britanica a impus ca soldatii sa beneficieze de lectii de dans, astfel incat niciunul sa nu se simta “jenat in mediul social”. Pentru orice femeie, abilitatea de a dansa bine o va ajuta sa fie remarcata la orice eveniment social.

 

Invata sa dansezi pentru nunti sau alte evenimente

Te casatoresti? Petrecerea de sfarsit de an din liceu? Balul bobocilor? Nu poti dansa? Stai intr-un colt la o petrecere? Partener(a)ul tau arde de nerabdare sa fie pe ringul de dans, in timp ce tu incerci pe cat de mult posibil sa il eviti? Sunt atat de multe ocazii cand dansul reprezinta o parte importanta din seara unei petreceri, asa ca de ce sa nu inveti sa dansezi acum si sa scapi de frustrarile pe care le aveai, sa fii astfel increzator in tine si alaturi de partener(a)ul tau?

Imbunatatirea abilitatilor de coordonare

Dansul este grozav pentru imbunatatirea abilitatilor de miscare, de coordonare, a jocului de picioare. Este un foarte bun antrenament, mai ales pentru cei care practica diferite sporturi in care sunt implicate cele 3 caracteristici: miscare, coordonare, joc de picioare.

 

Dansul ca sport de performanta

Multi oameni aleg dansul ca sport de performanta. Dansatori din intreaga lume aleg sa participe la diverse competitii organizate pe tot mapamondul. Competitiile de dans sunt foarte apreciate, nu doar de catre cei care aleg sa concureze, ci si de spectatorii prezenti la aceste evenimente.

 

Dansul poate deveni foarte usor un hobby sau o distractie

Multi oameni aleg sa danseze de placere, acestia excluzand dansul ca pe un sport de performanta. In intampinarea acestora vine si scoala noastra de dans, unde pot invata dansuri latino si de societate. Lectiile sunt structurate in asa fel incat se porneste de la pasii de baza si se ajunge la tehnici avansate, unele spectaculoase.

 

Dansul ii incurajeaza pe copii sa-si dezvolte auto-disciplina

Dansul este grozav pentru copii. Asa cum toti stim, miscarea este absolut necesara pentru copii. Copiii, mergand la cursurile scolii de dans, isi dezvolta increderea in sine, auto-educarea si invata sa interactioneze intre ei, vital pentru viata lor sociala prezenta si viitoare.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video