SP Stroia Product Afisari: 715
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 353
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Timis, Nr. 3, SC.B, AB. 11, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0723265229
-------------------------
Web: Internet
  email: stroia_plinius@yahoo.de
  site: www.posch.com/ro

 
SpaltFix K-540  
Detalii  video  

Performanţe ridicate într-o singură operaţiune cu ajutorul liniei de prelucrare a lemnului SpaltFix K-540 Nu vă puteţi imagina producerea lemnului de foc profesionistă fără tăietoarele şi despicătoarele noastre puternice. Staţionare sau mobile, maşinile noastre se adaptează perfect la cerinţele aferente cantităţilor mari. SpaltFix K-540 prelucrează lemnele cu diametrul de până la 55 cm. Datorită gamei vaste de acţionări şi soluţii suplimentare, vă ajutăm să realizaţi mai rapid şi mai eficient prelucrarea lemnului de foc.

Cu ajutorul joystick-ului acţionat cu 2 mâini şi amplasat pe panoul de comandă simplu, toate procesele se află la îndemână. Înaintea prelucrării, lemnele sunt aduse în poziţia corespunzătoare cu ajutorul manipulatorului de lemne.

SpaltFix K-540 toacă lemnele mari rapid şi eficient. Maşina produce până la 18 bucăţi de lemn cu lungimea de 50 cm. Şi la interior totul funcţionează ireproşabil. Fierăstrăul cu lanţ Harvester SuperCut cu tensionarea automată a lanţului şi lamei taie lemnele cu un nivel ridicat de precizie. Balansoarul hidraulic optimizează transferul lemnelor între zona de tăiere şi cea de despicare.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video