SP Stroia Product Afisari: 715
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 353
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Timis, Nr. 3, SC.B, AB. 11, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0723265229
-------------------------
Web: Internet
  email: stroia_plinius@yahoo.de
  site: www.posch.com/ro

 
SpaltAxt  
Detalii  video  

Echipamentul puternic pentru lemn scurt rezolvă orice sarcină într-o clipă. Pentru producerea lemnului de foc pentru uz propriu sau în cantităţi medii, aveţi nevoie de un despicător de lemne compact şi robust, la un preţ echitabil şi care îndeplineşte sarcinile în mod fiabil. Cu SpaltAxt aveţi alături un coleg de muncă loial, care este pregătit pentru orice sarcină. Privire de ansamblu asupra caracteristicilor utile ale echipamentului SpaltAxt

  • Vârf integrat de fixare a lemnului Cu ajutorul vârfului de fixare a lemnului, munca dumneavoastră devine mai uşoară. Lemnul tăiat subţire sau oblic poate fi fixat şi despicat cu uşurinţă.
  • Despicătorul de lemn scurt cu opţiune pentru lemn la metru În cazul versiunii speciale cu masă de sortare detaşabilă pentru lemn, este posibil ocazional să despicaţi şi lemn la metru. Cu o capacitate cilindrică de 54 cm şi placa opţională pentru podea, se pot despica lemne cu o lungime maximă de 130 cm.
  • Construcţie robustă şi durabilă SpaltAxt este inconfundabil datorită construcţiei sale compacte şi componentelor de înaltă calitate. Dacă aveţi nevoie de piese de schimb, POSCH vă oferă componentele potrivite chiar şi la peste 20 de ani de la achiziţie.
  • Lucraţi mai rapid Ciclul de despicare al SpaltAxt poate fi reglat fără unelte şi vă permite să lucraţi deosebit de rapid. SpaltAxt se deplasează doar pe lungimea setată a lemnului, fiind apoi imediat gata de utilizat.
  • Transportaţi mai uşor Utilizaţi echipamentul SpaltAxt exact acolo unde aveţi nevoie. Roţile din cauciuc cu un diametru de 30 cm asigură transportul manual confortabil. Suspendarea în trei puncte pentru transportul cu tractorul este disponibilă opţională.
  • Optaţi pentru modelul Turbo
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video