SP Stroia Product Afisari: 715
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 353
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Timis, Nr. 3, SC.B, AB. 11, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0723265229
-------------------------
Web: Internet
  email: stroia_plinius@yahoo.de
  site: www.posch.com/ro

 
HydroCombi  
Detalii  video  

Despicătorul puternic pentru lemn rezolvă treaba aproape de la sine. Fiecare model HydroCombi vă ajută să despicaţi lemnul de foc oriunde, într-un mod deosebit de confortabil. Chiar şi în zonele greu accesibile din pădure vă puteţi bucura de trosnitul uniform al lemnului, atunci când cuţitul de despicare cu o forţă de până la 26 t despică lemnul uscat de fag, cu lungimea de un metru. Puteţi recunoaşte fiecare model HydroCombi datorită numeroaselor caracteristici utile

  • Sistemul Fixomatic brevetat cu vârf de fixare a lemnului, dotare standard Video Cu ajutorul cuţitului de despicare cu 2 secţiuni (sistemul Fixomatic) sau al vârfului de fixare a lemnului puteţi fixa lemnul uşor pentru procesul de despicare.
  • Sistem hidraulic dimensionat optim cu pompă silenţioasă din fontă cenuşie industrială Sistemul hidraulic optimizat asigură funcţionarea îndelungată fără supraîncălzire şi convinge datorită performanţelor ridicate ale pompei la o turaţie scăzută a prizei de putere. Mai multă siguranţă şi costuri de întreţinere reduse sunt garantate de rezervorul integrat în coloana cu bază dublă.
  • Lucraţi mai rapid cu funcţia Autospeed şi limitarea cursei Pentru o capacitate maximă de lucru, funcţia Autospeed alege automat viteza optimă de despicare. Prin limitarea cursei, reculul este limitat la înălţimea necesară a lemnului şi HydroCombi este gata de utilizat într-un timp mai scurt.
  • Placă de bază mare din oţel şi grilaj de bază opţional O poziţie sigură în timpul lucrului este asigurată de masiva placă de bază din oţel cu grilaj opţional. Prin utilizarea oţelului de înaltă calitate se reduce înălţimea podelei şi, prin urmare, efortul necesar pentru poziţionarea lemnului.
  • Rolele integrate în cuţitul de despicare previn blocarea lemnului Rolele identice împiedică blocarea lemnului de esenţă moale pe cursa de recul şi asigură funcţionarea fără întrerupere. Oţelul de scule de înaltă calitate şi prelucrarea precisă reprezintă garanţia pentru o durată lungă de viaţă a cuţitului de despicare.
  • Dispozitiv standard de ridicare a lemnului şi troliuri opţionale HydroCombi aduce lemnul greu în poziţia corectă cu foarte mare uşurinţă. Dispozitivul mecanic de ridicare îndreaptă uşor lemnul şi asigură o despicare confortabilă, fără dureri de spate. Troliurile opţionale simplifică şi mai mult lucrul.

Cele mai bune rezultate cu produsul adecvat POSCH Prelucrare rapidă şi eficientă a lemnului de foc în conformitate cu orice cerinţă.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video