Spumantul proteinic este un spumant concentrat obtinut dintr-un amestec, foarte atent controlat, de proteine hidroizolate, amplificatori de spumare, stabilizatori si conservanti. Spuma produsa este dura, stabila, rezistenta la caldura si acopera rapid suprafata de foc eterminata de arderea combustibililor. Odata stins incendiul, patura de spuma are o mare stabilitate la reaprindere, ceea ce nu va permite formarea nici unui "buzunar de foc". Noi va putem oferi urmatorul tip de spuma proteinica, import U.E.: KERADOL 6%Generalitati:Produsul KERADOL 6% este un spumant concentrat proteinic de joasa infoiere ce se prezinta sub forma unei emulsii pe baza proteinica si care nu contine agenti tensio-activi fluorurati sau peliculari. Spumantul este de clasa 313 la o concentratie de 6%. Spumantul este destinat combaterii incendiilor de hidrocarburi printr-o aplicare de jet direct si nu este afectat de inghet-dezghet. Se poate utiliza cu echipament si in instalatii de spuma uzuale.Caracteristici fizico - chimice:aspect: lichid culoare: maro inchis densitate la 20 oC: 1,12 g/cm3 pH-ul: 7 punct de congelare: -15 oC coeficient de infoiere: 8,2sedimente inainte/dupa imbatranire: =0,0% Ambalarea si depozitarea: Produsul KERADOL 6% se depoziteaza in ambalajul original (butoaie PVC dur de 200 litri).Termenul de garantie: Termenul de garantie al produsului este de 5 ani de la data fabricatiei, urmand ca acesta sa fie verificat periodic in acest interval de timp. |