Steel Masiv, Constructii din armaturi din otel, hale, garaje - Pericei / Salaj Afisari: 625
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii industriale (executie) Vizitatori: 310
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Principala, Nr. 60/N, Pericei, judetul Salaj
-------------------------
Phone: Telefon
  0735500665; 0758834186
-------------------------
Web: Internet
  email: steelmasiv@gmail.com
  site: www.steelmasiv.ro

 
Despre noi, Steel Masiv  
Detalii  video  

Cu o vasta experienta în domeniul constructiilor usoare, Sc Steel Masiv Srl se remarca prin calitatea lucrarilor efectuate, seriozitatea si competenta profesionala ridicata. Constructia noastra de armaturi din otel ofera rezistenta si durabilitatea pentru a va proteja vehiculele, bicicletele, atelierul, jucariile, echipamentele de agrement - sau orice alte bunuri pretioase. Seturile noastre de constructii din otel va permit sa personalizati si sa terminati cladirea din otel conform specificatiilor dorite.

Structurile noastre sunt proiectate, proiectate si fabricate în fabrici de fabricatie de ultima generatie, ceea ce înseamna ca va putem livra produsul finit saptamâni mai repede decât majoritatea celorlalti. Toate produsele noastre sunt de lunga durata, durabile si sunt sustinute de garantii lider în industrie.

 Constructie de calitate

Lucram exclusiv cu cei mai buni producatori din întreprindere si folosim numai cel mai rezistent otel de înalta rezistenta disponibil.

 Echipa profesionala

Echipa noastra de experti de înalta calificare a fost recunoscuta din nou pentru profesionalism si satisfactia clientilor.

Uita-te la Ghidul nostru de cumparare a garajului

 Ghid de cumparare garaj

Cu o gama completa de garaje metalice personalizate si livrare si instalare gratuita 100% la nivel national, Steel Masiv este sursa dvs. pentru garaje din otel de toate dimensiunile si amenajarile. Avem o echipa de proiectare interna care va fi încântata sa va ajute sa va adaptati designul garajului metalic personalizat pentru a arata si functiona exact asa cum aveti nevoie, astfel încât sa puteti fi sigur ca veti obtine garajul perfect din otel personalizat.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video