Adarco Invest, Instalatii si echipamente de sortare si reciclare a deseurilor - Petrosani Afisari: 818
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii industriale (executie) Vizitatori: 494
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
1 Decembrie 1918 , Nr.84/39, Petrosani, judetul Hunedoara
-------------------------
Phone: Telefon
  0254506001; 0254513303
-------------------------
Web: Internet
  email: office@adarco.ro
  site: www.adarco.ro

 
Statii de sortare si TMB  
Detalii  video  

Ele deservesc capacitati anuale cuprinse între 30.000-60.000 tone de deseuri care includ fractiunile: hârtie/carton, PET, plastic, textile, sticla, aluminiu, etc. Deseurile obtinute din procesul de sortare intra în fluxul de reciclare sau sunt preluate de companii specializate în reciclare. Refuzurile nevalorificabile sunt compactate si transportate la gropi ecologice special amenajate.

Instalatiile de sortare, de tratare mecano-biologica si compostare sunt proiectate si dimensionate în functie de cifra populatiei zonale, de natura deseurilor menajere, de perimetrul disponibil si de resursele financiare ale firmei contractante din zona respectiva. O instalatie de sortare este compusa, dupa caz, din urmatoarele categorii de utilaje si echipamente: cabine de sortare, ciururi de sortare, benzi transportoare - de canal, înclinate (cu raclete speciale) cu covor de cauciuc si / sau cu lant, de sortare, benzi speciale echipate cu separatoare magnetice sau tamburi electromagnetici pentru extragerea metalelor feroase si neferoase (Al, Cu, Ag,), containere si prescontainere, echipamente de filtrare si ventilatie a aerului si de climatizare, s.a.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video