StarAqua Afisari: 2251
Categorie: COMERT >> Electrocasnice Vizitatori: 912
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Constanta, judetul Constanta
-------------------------
Phone: Telefon
  0723523917 ; 0743027034
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.staraqua.ro


 
Osmoza Inversa – APA PURA – FII PURA  
Detalii  video

Osmoza inversa este un proces simplu, dar foarte eficient de indepartare a tuturor substantelor  daunatoare care se pot regasi in apa. Desi principiul de baza este simplu, tehnologia folosita in acest procedeu este de ultima generatie. Membrana Osmotica este o membrana realizata dintr-un film compozit care consta in 3 straturi: o plasa de suport din poliester, un interstrat sulfonat microporos si un strat bariera de poliamida ultrasubtire situat la suprafata. Membrana osmotica actioneaza ca o sita foarte fina,avand porii cu dimensiunea de 0,0001 microni,adica de 10.000.000 de ori mai mici decat un milimetru. La aceasta dimensiune singura molecula care poate penetra membrana osmotica este cea de apa.  

Dupa cum se poate observa din figura de mai sus apa contaminata,fortata de o presiune aplicata, invinge presiunea osmotica (2.38 Bari) si se strecoara prin membrana osmotica lasand in urma pana la 98% din impuritatile cu care era incarcata initial.   

In urma acestui procedeu se obtin doua tipuri de apa:

  • Apa pura, sigura si foarte sanatoasa pentru organismul uman, care se poate consuma sau depozita.
  • Apa menajera care urmeaza sa fie aruncata la scurgere.Totodata prin evacuarea apei menajere, membrana osmotica se regenereaza, eliminand impuritatile colectate in urma procedeului de filtrare.
 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video