Sorina Copaci - Make-up artist Afisari: 472
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Coafura, machiaj Vizitatori: 264
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0727353518; 0766293889
-------------------------
Web: Internet
  email: sorina1_filip@yahoo.com
  site: www.machiajespeciale.ro


 
Ingrijire cosmetica  
Detalii  video  

Orice femeie poate avea un ten curat si frumos daca si acorda putin timp si o ingrijire adecvata.

 

Trebuie sa urmaresti sa vezi ce nevoi are tenul tau si in functie de asta sa-i oferi ce-i trebuie, dar pentru asta trebuie sa stii ce tip de ten ai.

 

E important sa stim ce tip de ten avem pentru ca acest lucru ne ajuta sa ne alegem produsele de ingrijire si cele pentru machiaj.

 

Tenul normal-mixt este acel ten care straluceste in zona T, adica pe frunte, nas si barbie, iar in restul fetei pielea este uscata. E un ten care nu creeaza mari probleme, este cel mai des intalnit.

 

Tenul sensibil si uscat, este un ten cu pielea fina si pori mici si inchisi, este un tip de ten frumos dar care poate prezenta puncte negre si mici imperfectiuni cosmetice. Acestui tip de ten insa trebuie sa i se acorde o atentie deosebita pentru ca este tenul care se rideaza cel mai usor, datorita faptului ca este predispus la deshidratare isi pierde din elasticitate si imbatrineste prematur.

 

Tenul gras, este acel tip de ten care straluceste, porii sunt dilatati, mai ales in zona T. Tenul gras are insa si un avantaj ca sa spunem asa, este tenul care se rideaza cel mai greu, dar prezinta cele mai multe imperfectiuni cosmetice cum ar fi acneea, puncte negre si cosuri.

 

Tenul matur prezinta o pilele deshidratata si cu un tonus scazut, un ten ridat.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video