SolSec - Unic distribuitor d folii LLumar in Romania - Bucuresti Afisari: 103
Categorie: AUTO MOTO >> Parbrize, geamuri auto Vizitatori: 332
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Basarabia nr. 94, bl. A1, parter, sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  3249735; 3249742
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.llumar.hu

 
Aplicare folie auto  
Detalii  video

Fiecare îsi iubeste masina dintr-un motiv sau altul. Fie pentru aspect, fie pentru confort sau pentru siguranta sofatului.

Cu ajutorul foliilor LLumar, calatoria devine mai placuta, familia ta va fi protejata de razele daunatoare ale UV si de caldura soarelui, iar în caz de spargere de cioburi.

Foliile auto LLumar sunt fabricate în conformitate cu cele mai ridicate cerinte, sunt recunoscute pentru calitatea lor deosebita, stabilitatea culorilor si a stratului antizgâriere deosebit de durabil. Sarcina lor este de a proteja investitiile si persoanele dragi, de a asigura conditii de calatorie cât mai placute.

Foliile auto profesionale fac calatoriile mai placute

De ce sa permiti caldurii sau luminii orbitoare sa-ti strice calatoria?Viitorul tau voiaj devine mai confortabil cu ajutorul foliilor auto LLumar!Nu este un secret ca interiorul masinii se poate încalzi considerabil, dar exista solutie!

Vara se pare ca nu avem scapare de razele solare nici macar în interiorul masinii. Cum pornim la drum, pornim si climatizarea care va functiona la maxim, lumina orbitoare va fi extrem de deranjanta, chiar si pe timp de iarna.

 

Foliile LLumar pot solutiona aceste probleme. Pot reduce temperatura interioara chiar si cu 16°C. Foliile auto LLumar filtreaza 99% din razele UV, reducând decolorarea interiorului masinii si riscul aparitiei bolilor, cum ar fi cancerul de piele. Foliile auto colorate reduc lumina orbitoare si previn obosirea ochilor.

Puteti alege din oferta foliilor auto LLumar, diferite nuante, de la cele mai închise care ofera intimitate pâna la cele aproape invizibile, care respecta legislatia si se pot aplica si pe geamurile laterale fata. Calatoria devine mai confortabila cu ajutorul foliilor auto LLumar! Foliile LLumar sunt produse recunoscute de catre Fundatia Americana a Cancerului de Piele si de catre Fundatia Britanica a Pielii.

 

Foliile auto LLumar reduc semnificativ temperatura din habitaclu asigurând o calatorie placuta si reducerea sarcinii sistemului de climatizare.

 

Alte avantaje oferite de foliile auto

 Link-uri rapide 

  • Protectie UV
  • Stil si randament
  • Siguranta
  • Reglementari
  • Aplicare folie caroserie

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video