SM TECH Afisari: 1588
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 736
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Armoniei, nr. 8 bis, Botosani, judetul Botosani
-------------------------
Phone: Telefon
  0374991480; 0745528494; 0374091010
-------------------------
Web: Internet
  email: office@sm-tech.ro
  site: www.sm-tech.ro

 
Radbend  
Detalii  video  

Radbend este lider de piata in domeniul solutiilor software off-line de programare a preselor de indoit abkant. Radbend este complet integrat cu Radan3D si de asemenea poate importa sau lucra impreuna cu SolidWorks & Autodesk Inventor, oferind simulare Full 3D la procesele de indoire. Utilizand fie desene 2D sau 3D ale reperului, Radbend automatizeaza secventa de operatiuni ce este uzual facuta manual in sectiile de prelucrare a tablei.  Radbend ofera raspunsuri la probleme tipice ce apar la aplicatiile de indoire, cum ar fi verificarea completa la coliziuni (intre piesa si abkant, piesa si scule etc), ce asigura faptul ca erorile costisitoare sunt eliminate inainte de introducerea reperului in productie.

Radbend suporta toate modelele de abkant ale producatorilor mari cum ar fi Amada, Trumpf, Safan, Durma, LVD,   Accurpress, Adira, Baykal, Byeler, Bystronic, Cincinnati,  Edwards Pearson, Finn-Power, Pullmax,  Yawei si multe altele.

Aplicatia poate fi furnizata ca aplicatie independenta sau ca plugin pentru Autodesk Inventor sau Solid Works  (daca detineti aceste aplicatii)

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video