Sincron Consulting Bucuresti - Web design - Web hosting Afisari: 728
Categorie: COMUNICATII, MASSMEDIA >> Internet, realizare site-uri (servicii) Vizitatori: 323
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Linariei, Ne.105, sect.4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212526260; 0788767777
-------------------------
Web: Internet
  email: office@sincronconsulting.ro
  site: www.sincronconsulting.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Web Design -ul si dezvoltarea de CMS - (content management system) formeaza obiectul principal al activitatii noastre. Oferim consultanta si implementare la nivel profesional. Daca necesitati re-designul siteului deja existent sau porniti de la inceput, consultantii nostri va vor sfatui pe intelesul dumneavoastra in intentia de a decide ce este mai bun pentru compania dvs.

In cele mai multe cazuri, motoare de cautare sunt cele care decid intrarile pe situri. Pentru a fi printre primii aveti nevoie de o indexare buna pe care noi va putem consilia sa o obtineti sau va putem pune la dispozitie un produs deja existent realizat pentru indexare in motoarele de cautare, unde va puteti introduce singuri pana si cuvintele cheie dorite.

Pentru siteuri complexe care necesita programare avem suficienta experienta care ne da posibilitatea sa dezvoltam solutii "taylor made" - croite pe nevoile dvs. utilizind tehnici de ultima ora.

Oferim de asemenea consultanta de internet marketing pentru a fi siguri ca site-ul dvs nu e doar functional si deosebit insa are si vizitatori. Oricind va putem realiza o campanie pe www.google.com, www.yahoo.com sau in retele romanesti.

tel/fax: 021 252 62 60mob:0788 767 777

e-mail: office@sincronconsulting.roadresa: Linariei 105, sect.4, Bucuresti

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video