Silvian Miron este maestru în arta culinară, premiat cu Trofeul de Aur "Arch of Europe" precum și cu alte 10 medalii de aur, argint și bronz. Deasemenea este membru de onoare al Uniunii Internaționale a Cofetarilor, Patiserilor, Ciocolatierilor și a Preparatorilor de Înghețată (UIPCG). Cofetărie, patiserie, gelaterie, Silvian se remarcă pe piaţa de specialitate prin calitatea produselor, atitudinea faţă de client, dar şi caracterul inedit pe care îl propune - promovarea dulciurilor la nivel de veritabilă artă. La comandă, Silvian poate oferi torturi pentru nunţi, dar şi torturi şi servicii complete de specialitate pentru evenimente corporate, conferinţe, forumuri de afaceri şi alte evenimente business, fie că aceastea au loc pe litoralul românesc, în Bucureşti sau în alte oraşe apropiate. Vă invităm să ne vizitaţi site-ul nostru pentru a ne cunoaşte disponibilităţile în universul creativ al dulciurilor |