Cofetarie, patiserie, gelaterie.Silvian ofera, atât prin unitatile proprii, cât si prin alte magazine, o gama completa de produse de cofetarie, patiserie si chiar gelaterie. Sediul central al Silvian se afla în Constanta,în zona Casa de Cultura,locul unde se realizeaza si productia tuturor dulciurilor. În afara de aceasta locatie.O specialitate importanta este cea al torturilor - Silvian exceleaza în realizarea acestui sortiment prin creatii cu totul speciale, personalizate în functie de contexte festive, de ideile si de visele clientilor sai. Cu o echipa profesionista de cofetari, Silvian reuseste sa transforme imaginatia în realitate. Silvian s-a remarcat prin torturi realizate pentru personalitati importante din România, atât si pentru diverse evenimente inedite, din România cât si din afara tarii.La comanda, Silvian poate oferi torturi pentru nunti, dar si torturi si servicii complete de specialitate pentru evenimente corporate, conferinte, forumuri de afaceri si alte evenimente business, fie ca aceastea au loc pe litoralul românesc, în Bucuresti sau în alte orase apropiate.Silvian este un brand fondat de Silvian Miron, maestru în arta culinara, specializat international în creatii din zahar si ciocolata, singurul profesionist român membru în Uniunea Internationala a Patiserilor, a Cofetarilor si a Preparatorilor de înghetata si totodata, singurul român care a primit Trofeul de aur "Arch of Europe" |