Sifee Utilaje Afisari: 1018
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 685
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Preciziei, Nr. 30, Sector 6,
-------------------------
Phone: Telefon
  0214202582; 0214100048; 0758033533
-------------------------
Web: Internet
  email: office@sifee-utilaje.ro
  site: www.sifee-utilaje.ro

 
Rigla vibranta BARIKELL  
Detalii  video  

Rigla vibranta BARIKELL cu motor HONDA GX25, 1,1CP, pe benzina, profil 3m. Rigla vibranta echipata cu mecanism special pentru deplasarea pe beton inainte-inapoi.

CARACTERISTICI TEHNICE: Rigla vibranta BARIKELL

Motor termic HONDA GX25 pe benzinã in 4 timpi 1,1CP, Profil din aluminiu cu capete infundate, Mecanism de inclinare pentru deplasare inainte – inapoi, Lungime profil de aluminiu 2, 2,5 sau 3m, ForĊ£ã centrifugã: 1500N, Tampoane ptr amortizarea vibraĊ£iei transmise mânerului, Ambreiaj centrifugal, Masa: 18 Kg,

Lipa vibratoare pentru vibrarea si nivelarea betonului BARIKELL cu lungimea profilului de aluminiu de 3m este echipata cu motor HONDA GX25. Motorul HONDA al acestei lipe vibrante folosita pentru vibrarea si nivelarea betonului utilizeza drept combustibil benzina. Motorul acestei lipe vibrante pentru beton are o putere de 1,1CP pentru varianta cu motorizare HONDA GX25.Greutatea acestui model de lipa vibranta bidirectionala pentru nivelarea betonului de la BARIKELL in acest caz este 18kg.

Acest model de lipa vibranta bidirectionala poate sa fie echipata si cu motor electric monofazat-220V! Lungimea profilului pentru grinda vibranta bidirectionala de la BARIKELL poate sa fie: 2, 2,5 sau 3m

Acest model de lipa vibranta pentru beton BARIKELL este utilizata pentru nivelarea betonului si vibrarea betonului la suprafata!

Acest model de lipa vibratoare bidirectionala este usor de utilizat pe suprafetele de beton, iar intretinerea acestei lipe vibrante prezinta costuri reduse in timp si fiabilitate ridicata! 

Lipa vibratoare bidirectionala de la BARIKELL este echipata cu ambreiaj centrifugal, cu sistem de oprire automata a motorului si cu acceleratie!

Acest model de lipa vibratoare pentru beton permite vibrarea, tragerea si impingerea lipei pe suprafetele de beton cu ajutorul mecanismului de inclinare pentru deplasare inainte – inapoi fara ca utilizatorul sa calce pe suprafata de beton si sa lase urme!

La aceasta lipa vibratoare bidirectionala manerul de sustinere poate fi ajustat prin montarea unor prelungitoare, sistem ce permite nivelarea si vibrarea betonului pe suprafete mari fara ca utilizatorul sa se deplaseze pe suprafata de beton cu picioarele!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video