Sharks Security, Bucuresti - Retele structurate voce-date si TV Afisari: 454
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Telefoane, Fax-uri, Mobile, Centrale telefonice Vizitatori: 173
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Intrarea Aniversarii, Nr. 39A, sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0727300070; 0213270070
-------------------------
Web: Internet
  email: sharkssecurity@gmail.com
  site: www.sharkssecurity.ro

 
Retele structurate voce-date si televiziune  
Detalii  video  

Cablarea structurată reprezintă un set de standarde în baza carora se efectuează instalarea cablurilor ce formează reÅ£elele de date sau voce din cladiri. Aceste standarde presupun utilizarea de echipamente standardizate pentru a realiza conexiunile între dispozitive ÅŸi a determina exact modul în care se utilizează aceste conexiuni. Cablarea structurată a reÅ£elei de voce- date presupune proiectarea, realizarea ÅŸi verificarea cablajului.

ReÅ£elele structurate reprezintă modul de cablare în care toate prizele de voce-date sunt conectate la un singur panou de programare central, de unde poate fi determinat exact modul în care vor fi utilizate aceste conexiuni.

Pentru utilizarea cu randament superior a echipamentelor de tehnică de calcul ÅŸi a produselor software de bază pentru reÅ£ele, precum ÅŸi pentru satisfacerea condiÅ£iilor privind securitatea sistemului de comunicaÅ£ii, este recomandată crearea unei infrastructurii de comunicaÅ£ii bazată pe cablare structurată, atât în cazul companiilor mari cât ÅŸi în cazul celor mici. Principalul avantaj al reÅ£elelor structurate este că acestea sunt mai uÅŸor de întreÅ£inut ÅŸi mai uÅŸor de depanat. De asemenea, cablarea structurată are avantajul de a fi flexibilă ÅŸi durabilă, nefiind necesare modificări structurale la nivelul cablării în cazul modificării configuraÅ£iei reÅ£elei.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video