Sharks Security, Bucuresti - Iluminat cu LED, distributie si montaj Afisari: 489
Categorie: COMERT >> Electrice, corpuri iluminat Vizitatori: 223
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Intrarea Aniversarii , Nr. 39A,sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0727300070; 0213270070
-------------------------
Web: Internet
  email: sharkssecurity@gmail.com
  site: www.sharkssecurity.ro

 
Iluminat interior/exterior cu LED  
Detalii  video  

Iluminat cu LED - distribuţie şi montaj.

Iluminat arhitectural cu LED - proiectare, distribuţie, montaj.

LED-urile şi corpurile de iluminat cu LED-uri sunt soluţia pentru un iluminat eficient, economic de lungă durată. Avantajele LED-urilor sunt date de natura economică şi tehnică. în primul rand eficienţa LED-urilor este superioară surselor de iluminat clasice cu bec cu filament, neon, etc. Pe langă aceasta, eficienţa sistemului optic este superioară deoarece se realizează cu lentile. Eficienţa surselor de alimentare este un alt factor foarte important.

Toate acestea cumulate duc la o eficienţă totală mult superioară faţă de soluţiile clasice. Aceasta se va reflecta în consumul de energie şi în mentenanţa redusă a sistemelor de iluminat cu LED-uri. Practic într-un interval relativ scurt de timp corpurile cu LED-uri se amortizează din economiile realizate din cheltuielile cu energia şi cheltuielile de service. Ca şi soluţii de iluminat cu LED-uri oferim:

  • Iluminat de exterior. Gama de produse cu LED-uri pentru iluminat exterior cuprinde corpuri de iluminat cu LED-uri cum ar fi proiectoare liniare şi circulare, spoturi, corpuri de iluminat aparente, submersibile, încastrate, etc. Domenii de utilizare: iluminat arhitectural, iluminat arhitectural de detaliu, iluminat general şi al căilor de acces, iluminat încastrabil în sol, iluminat pentru alei, iluminat pentru fântâni arteziene, iluminat pentru grădini, iluminat pentru parcări, iluminat pentru parcuri, iluminat pentru piscine, iluminat pentru terase de vară, iluminat pentru trotuare, iluminat subacvatic bazine.

 

  • Iluminat de interior. Gama de produse cu LED-uri pentru iluminat interior cuprinde: spoturi fixe sau orientabile, baghete, proiectoare liniare, plafoniere, etc. Avantajul LED-urilor este consumul mult redus de energie comparativ cu spoturile cu halogen sau a tuburilor cu neon şi o durată de viaţă mult mai mare. Domenii de utilizare: iluminat arhitectural de detaliu, iluminat încastrabil în perete, pardoseală, balustradă, mobilier, iluminat pentru spatii comerciale sau de expunere, iluminat pentru spaţii de birouri, iluminat pentru spaţii de producţie, iluminat pentru spaţii publice de interior.

 

  • Iluminat stradal. Corpurile de iluminat cu LED-uri sunt viitorul în iluminatul stradal. Gama de produse pentru iluminatul stradal cuprinde: proiectoare stradale cu 10 până la 80 de LED-uri, proiectoare pentru parcuri, proiectoare cu alimentare solară. Domenii de utilizare: iluminat general şi al căilor de acces, iluminat pentru alei, iluminat pentru parcări, iluminat pentru parcuri, iluminat perimetral.

 

  • Iluminat industrial. Gama de produse pentru această categorie cuprinde proiectoare pentru hale industiale cu 24 până la 72 de LED-uri şi poiectoare speciale pentru staţiile de carburanţi. Avantajele acestor proiectoare cu LED-uri este consumul redus de energie, randamentul optic ridicat, posibilitatea focalizării acestuia în funcţie de înăltimea de montare. Domenii de utilizare: iluminat pentru depozite de marfă, iluminat pentru hale de producţie, iluminat pentru spaţii de producţie, iluminat pentru spaţii industriale, iluminat pentru staţii carburant.

 

Share on facebook Copyright © 2013 Sharks Security. Toate drepturile rezervate!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video