Sfera, Bucuresti - Instalatii de ridicat si macarale Afisari: 219
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Scule, utilaje constructii Vizitatori: 588
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Chitilei, Nr. 88, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0724293400; 0213190817
-------------------------
Web: Internet
  email: bucuresti@sfera.com.ro
  site: www.sfera.com.ro

 
Aparate de sudura MMA Buddy Arc 145  
Detalii  video  

Sudare manuala cu electrozi inveliti (MMA)Buddy™ Arc 145 produce curent continuu cu care puteti suda orice tip de materiale metalice precum otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Se pot utiliza majoritatea electrozilor cu diametrul cuprins intre Φ 1,6 - 3,25 mm.

Sudare TIG (WIG)Aparatul poate suda TIG (WIG) cu amorsare prin zgariere daca i se ataseaza un pistolet de sudare TIG cu duza de gaz.

Durabile si stabileBuddy™ Arc 145 ofera performante foarte bune de sudare prin folosirea celei mai noi tehnologii IGBT.Componentele electronice sunt racite printr-un ventilator eficient si monitorizate de un sistem de protectie termica.Aparatul este echipat cu trei radiatoare care extind si mai mult durata de viata.Carcasa a fost construita pentru a rezista la medii dure de lucru si incorporeaza atat manerul cat si banda de umar pentru transport.

Panoul de comandaPanoul aparatului Buddy™ Arc 145 este foarte usor de folosit cu un singur potentiometru pentru reglarea curentului de sudare. Contine de asemenea si doua becuri de semnalizare punere sub tensiune si supraincalzire.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video