Sfera, Bucuresti - Instalatii de ridicat si macarale Afisari: 219
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Scule, utilaje constructii Vizitatori: 588
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Chitilei, Nr. 88, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0724293400; 0213190817
-------------------------
Web: Internet
  email: bucuresti@sfera.com.ro
  site: www.sfera.com.ro

 
Motocompresor KAESER M17  
Detalii  video  

Design compact cu perfomante impresionanteCele mai mici compresoare MOBILAIR pot furniza aerul necesar pentru ciocane, scule pneumatice de gaurit, taiat sau polizat, chei cu impact, chiar si rotopercutoare. Versiunea de 15 bar este alegerea ideala pentru tragerea fibrelor optice sau pentru testele de verificare a etanseitatilor. In plus, compresoarele pot fi echipate cu un racitor extern pentru aplicatiile speciale care solicita un aer comprimat racit si fara condens.

Usor de transportatAceste compresoare compacte incap chiar si in cele mai mici spatii. Compresorul poate fi ridicat manual datorita celor patru manere ergonomice. Rotile mari, centrul de greutate scazut si bara de transport pliabila fac manevrarea foarte simpla

Economisiti energie cu KAESER SIGMA PROFILEFiecare din blocurile de compresie KAESER este echipat cu rotoare SIGMA PROFILE cu un consum redus de energie. Componentele fabricate la cele mai înalte standarde si rulmentii cu role aliniati cu precizie asigura o durata de viata îndelungata si o fiabilitate maxima.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video