Reparatii frigidere Bucuresti / ServiceFigidere.ro Afisari: 2598
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Electrocasnice Vizitatori: 1068
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Timisoara, nr.51,sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0737444337
-------------------------
Web: Internet
  email: adifrigotehnist@yahoo.com
  site: www.servicefrigidere.ro

 
Cauze generale ale diferitelor defecte  
Detalii  video  

Inainte de a apela la un tehnician frigotehnist pentru service frigidere, ar fi bine sa tineti cont de urmatoarele sfaturi, in functie de simptomele constatate:

  • Daca nu functioneaza frigiderul si nici lumina in interiorul frigiderului, verificati daca sursa de alimentare este ok.Concret introduceti altceva in acea priza unde a fost frigiderul si vedeti daca functioneaza.
  • Daca in compartimentul legume ,la frigiderele cu dezghetare automata se acumuleaza apa ,verificati daca nu cumva este infundata scurgerea condensului din autodezghetare.
  • La frigiderele no frost cand se observa ca in compartimentul de refrigerare nu mai exista o temperatura corespunzatoare,la fel trebuie facuta o dezghetare completa timp de minim 24 de ore cu usile deschise si la frigider si la congelator.
  • Daca observati ca frigiderul are tendinta de a functiona incontinu, inainte de a chema un frigotehnist pentru repararea frigiderului , dati-l la treapta minima si departati-l de pereti mai ales in spate unde se gaseste schimbatorul de caldura (condensatorul) in general, sau in peretii laterali la frigiderele no frost.
  • Pozitionarea frigiderelor nu se face langa surse de caldura sau in lumina directa a soarelui.
  • Vezi mai multe detalii la rubrica sfaturi utile.

    Daca nu reusiti sa remediati problemele aparute cu aceste indrumari,atunci cu siguranta trebuie sa chemati un frigotehnist la domiciliu, pentru un reparatii frigidere Bucuresti, sau in alta localitate de unde aveti domiciliu.

     
    Galerie foto (1)
    [Image #1]
    Prezentare video