Luks Serco Service Ilfov - Reparatii masini de spalat si frigidere Afisari: 701
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Aer conditionat, ventilatii Vizitatori: 316
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
B-dul 1 Decembrie 1918 , nr. 94, Rosu, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0771536990 ; 0722668485
-------------------------
Web: Internet
  email: office@sercoservice.ro
  site: www.sercoservice.ro

 
Reparatii frigidere  
Detalii  video  

Pentru majoritatea persoanelor, cel mai important aparat electrocasnic din casa este frigiderul. Din moment ce frigiderul este utilizat in fiecare zi pentru a stoca mancaruri, pentru a conserva ingrediente si a pastra produsele alimentare reci, este deosebit de important ca acesta sa fie pastrat in stare de functionare perfecta, prin urmare, trebuie sa va asigurati ca veti rezolva rapid problemele care apar in functionarea acestuia. Daca nu faceti acest lucru puteti sfarsi prin a pierde bani pe risipa de alimente, sau mai grav puteti chiar sa riscati imbolnavirea.

Frigiderele au compartimente izolate termic care va permit sa stocati produse alimentare in casa dumneavoastra care in mod normal nu ar rezista foarte mult. Depozitarea prelungita (pastrarea pe termen lung) a alimentelor dumneavoastra poate fi benefica atat pentru sanatatea dumneavoastra cat si pentru economiile dumneavoastra si preferintele alimentare. Aceste aparate ar trebui sa mentina o temperatura intre 2,5 – 6 grade Celsius pentru a asigura ca rata de inmultire a bacteriilor este incetinita suficient de mult pentru ca produsele alimentare sa fie comestibile (utilizabile).

Sfatul unui expert in reparatii frigidere, poate fi o strategie benefica financiar. Printr-o reparatie minora, o modificare de circuit frigorific sau uneori doar cu o curatare a schimbatorului de caldura exterior, ve-ti putea economisi timp si bani.

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video