ECO Semiramida, Feldioara / Brasov - Amenajari peisagistice complexe Afisari: 2043
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 1017
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Brasovului, Nr. 1 Bis, Feldioara, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0756474593; 0268265858
-------------------------
Web: Internet
  email: office@semiramida.ro
  site: www.semiramida.ro

 
Amenajari de plante ornamentale  
Detalii  video  

În toate proiectele specialiştii Semiramida folosesc plante de origine controlată, acomodate şi aclimatizate în România, cu stare fitosanitară bună. Odată ce s-a decis asupra proiectului, SEMIRAMIDA oferă consultanţă gratuită. Fiecare spaţiu verde este individualizat prin intermediul plantelor ornamentale. Dumneavoastră puteţi opta pentru fiecare dintre următoarele:

  • arbori foioşi
  • arbori răşinoşi
  • arbuşti
  • plante anuale şi perene ( flori)
  • gard viu
  • trandafiri
  • pomi fructiferi

STILURI DE AMENAJARE CU PLANTE ORNAMENTALE

Zen Armonia interioară se reflectă în spaţiul nostru exterior. Mai important de atât, spaţiul exterior ne poate schimba starea interioară, pentru a obţine linişte şi echilibru.

Office Curat şi stilat, stilul Office îmbină liniile clare cu o paletă coloristică ce se potriveşte profilului companiei Dumneavoastră. O zi la birou nu trebuie să excludă o pauză în care să respirăm profund şi în care să ne reclădim energia.

Comercial Caracterizat de un verde vibrant şi uşor de întreţinut, acest stil de amenajare este flexibil şi variat. O alegere perfectă pentru zone cu trafic intens de persoane.

Romantic Propria oază chiar de când ieşiţi din casă. Acest stil se va adapta profilului Dumneavoastră personal cu o selectare atentă a plantelor şi a coloristicii.

Livadă Bucuria de a culege fructele din grădină este din ce în ce mai rară. Oferiţi-vă un plus de sănătate şi de energie cu o recoltă proprie.

Sportiv Fie că este vorba de un teren de sport profesional sau de un mic teren amenajat pentru copii, jocul se va desfăşura fără cusur în spaţiile amenajate de noi.

Tradiţional În România grădinile nu sunt în general doar cu flori sau doar cu pomi fructiferi. Prin intermediul acestui stil ne adaptăm la cele mai diverse dorinţe ale Dumneavoastră.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video