ECO Semiramida, Feldioara / Brasov - Amenajari peisagistice complexe Afisari: 2043
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 1017
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Brasovului, Nr. 1 Bis, Feldioara, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0756474593; 0268265858
-------------------------
Web: Internet
  email: office@semiramida.ro
  site: www.semiramida.ro

 
Arhitectura peisagistica  
Detalii  video  

Arhitectura peisageră este considerată a fi arta de a planifica, a proiecta, a menţine, a persevera și a reabilita spaţiul verde şi designul construcţiilor realizate de om, în scopuri legate de mediul înconjurător, socio-comportamentale şi estetice.

Argumentul arhitecturii peisagere îl constituie individualitatea, complexitatea şi puterea de adaptare la orice concept. Designul abordat pentru o grădină sau pentru un spaţiu public prinde viaţă în imaginaţia şi proiectul unui arhitect peisagist care cunoaşte toate posibilităţile pentru a transforma o stare de spirit în realitate.

Arhitectul peisagist asociat ECO Semiramida este cel care vă va asculta preferinţele şi va oferi o creaţie pe măsura aşteptărilor Dumneavoastră.

Deşi prezentă încă de la romani, amenajarea grădinilor a cunoscut un avânt deosebit în epoca renascentistă, culminând cu spaţiile pentru recreere de la Villa d’Este, Tivoli, sau cu lucrările lui André le Nôtre la Vaux-le-Vicomte şi Versailles.

Secolul al 18 a adus arhitectura peisageră în prim-plan în Anglia, unde personalităţi ca William Kent, Humphry Repton, şi mai cu seamă faimosul Lancelot ‘Capability’ Brown au remodelat marile parcuri din Anglia, pentru a semăna cu versiune curată şi ordonată a naturii. Spiritul arhitecturii peisagere se remarcă prin estetică, inovare şi printr-un design adaptat destinaţiei spaţiului. Pentru că dorim să oferim servicii complete, Semiramida C&C vă stă la dispoziţie în:

  • Amenajarea spaţiilor verzi
  • Plante pentru interior
  • Sisteme de irigaţii şi drenaj
  • Întreţinere şi recondiţionare spaţii verzi
  • Alpinării, cascade, cursuri de apă şi fantani arteziene
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video