ScoalaDeModele Afisari: 411
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Agentii media Vizitatori: 217
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ploiesti, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0729380172
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.scoalademodele.com


 
Videochat de acasa  
Detalii

Videochat de acasa: Asigura-ti independenta financiara oriunde in Romania ca model videochat online

Daca esti o persoana dinamica si vrei sa castigi bani in timp ce te distrezi, aici ai gasit ce iti doresti!

Videochatul este un fenomen care incepe sa ia amploare si in Romania. Desi multa lume se foloseste de aceasta modalitate pentru a castiga bani in plus, in aceeasi masura sunt nenumarate persoane ce considera videochatul un loc de munca cu norma intreaga.

Contrar tuturor anunturilor pe care le-ai intalnit, nu orice model de videochat castiga 4000 de euro pe luna, aceasta suma este doar o medie. Luand in calcul ca in cele mai recente topuri sunt modele care au castigat in jur de 7000 de dolari, se poate creea o parere despre veniturile ce ti le poate aduce videochat-ul.

Alatura-te ScoalaDeModele si vei beneficia de asistenta profesionala, ajutor la orice ora online si telefonic, bonusuri speciale si multe altele. Inainte sa iei o decizie viziteaza sectiunea BENEFICII VIDEOCHAT ca sa te convingi despre oferta noastra.

Devenind colaborator ScoalaDeModele, vei realiza cat de simplu este sa castigi bani de la tine de acasa prestand o munca lejera si potrivita oricui. Oferta de colaborare este valabila pentru fete, baieti sau cupluri,cu mentiunea clara stabilita de la inceput ca NU VETI FI ABORDATI DE CLIENTI ROMANI SAU DE PE TERITORIUL ROMANIEI.

Indiferent de promisiunile facute de studiourile de videochat, acestea NU-ti pot oferi;

  • confortul, siguranta sau intimitatea camerei tale de acasa,
  • un program flexibil. Cu ScoalaDeModele, singur alegi cate ore vrei sa lucrezi, in functie de acest aspect fiind stabilita si recompensa,
  • igiena sau mediul care te face sa te simti in largul tau. Lucrand de acasa ai posibilitatea sa iti creezi cadrul exact pe gustul tau, ceea ce nu se poate realiza intr-un studio conceput pentru mai multa lume.

Totodata, lucrand de acasa, esti propriul tau sef, nu te trage nimeni la raspundere, nici nu te preseaza sau supravegheaza cineva constant. Mai mult decat atat, indiferent daca esti baiat sau fata sau de tipul de chat pe care te decizi sa-l practici, adult sau non adult, facand videochat de acasa, veniturile tale vor fi considerabil mai ridicate comparativ cu ce ai putea obtine de la studiouri.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Engleza incepatori  |  Engleza avansati  |  Engleza pentru incepatori  |  Ingrijire personala  |  Operare calculator windows  |  Tehnica lecturii microfon  |  Videochat cupluri  |  Videochat engleza  |  Videochat fete  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.