ScoalaDeModele Afisari: 411
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Agentii media Vizitatori: 217
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ploiesti, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0729380172
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.scoalademodele.com


 
Beneficii videochat  
Detalii

In urma unei colaborari videochat cu Scoala de Modele ai avantaje de care nici un alt performer nu beneficiaza intr-un studio videochat:

 

Un venit de minim 500$ pe luna pentru modelele incepatoare, media salariala fiind insa de 2000$ pe luna. Totusi aceasta suma nu este limitata, totul depinde de caracterul si motivatia fiecaruia, gradul de implicare, nivelul de profesionalism, si de timpul acordat (modelele de top castigand peste 7000$ pe luna).

 

Platile se fac la fiecare doua saptamani, pe data de 10 si 25 a lunii respective, insa salariul de inceput il vei primii la sfarsitul primei luni de activitate.

 

ScoalaDeModele isi asuma plata salariilor si va remunera fiecarui model suma datorata la timp, indiferent de eventuale probleme aparute din partea siteurilor de videochat.

 

La cerere, ScoalaDeModele poate oferi fiecarui model care indeplineste anumite criterii, in avans, o suma echivalenta cu suma anterior castigata, urmand ca aceasta valoare sa fie amortizata treptat si de comun acord.

ScoalaDeModele va creea fiecarui model profile profesioniste de videochat, concepute pentru atragerea mai multor clienti. Totodata ne vom ocupa de promovarea individuala a modelelor noastre pentru o expunere mai ampla, avand ca efect marirea castigurilor fiecaruia.

 

Procentul asigurat de ScoalaDeModele pentru modelele noastre, este cel mai mare la momentul de fata pe piata de videochat din Romania, fiind situat la 75%

 

Recomanda-ne un prieten/o prietena! Daca va lucra alaturi de noi iar tu esti deja modelul nostru, comisionul tau va creste la 80%. In cazul in care vrei doar sa recomanzi, fara sa faci parte din echipa ScoalaDeModele, primesti un cadou de 100 USD.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Engleza incepatori  |  Engleza avansati  |  Engleza pentru incepatori  |  Ingrijire personala  |  Operare calculator windows  |  Tehnica lecturii microfon  |  Videochat cupluri  |  Videochat engleza  |  Videochat fete  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.