Scoala de Dans si Dezvoltare Sportiva Ritmic Sibiu Afisari: 13497
Categorie: SPORT, AGREMENT, SPECTACOL >> Dans sportiv - cursuri de initiere Vizitatori: 5182
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Nicolae Teclu, nr. 31, Sibiu, judetul Sibiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0742334884
-------------------------
Web: Internet
  email: office@ritmic.ro; ritmic.club@gmail.com
  site: www.ritmic.ro

 
Tango argentinian Pret: 50,00 RON luna
Detalii  video  

În incercarea de a diversifica cît mai mult activităţile de dans şi mişcare oferite publicului larg, începând cu luna Noiembrie 2010, Şcoala de Dans şi Dezvoltare Sportivă “Ritmic” a deschis o nouă secţiune de dans, adresată iubitorilor şi amatorilor de Tango Argentinian.

“El tango es la musica, la poesia ... el pasion” spun latinii şi pe buna dreptate. Născut la sfârşitul secolului XIX în Argentina, mai exact în suburbiile sărace ale oraşului Buenos Aires, tangoul s-a îmbogăţit si a evoluat de-a lungul anilor de la un dans simplu şi monoton ce se dansa la început pe străzi, în spelunci şi în bordeluri, la unul dintre cele mai pasionale şi mai iubite dansuri din întreaga lume, ajungând chiar la nivel de reprezenţatie artistică, dacă e să ne gândim la “tango fantasia” (stilul de scenă, de spectacol, “tangoul de privit”). În prezent comunitatea mondială de “tangueros” este foarte diversificată şi specializată.  

 

Deşi inima tangoului a fost şi este Buenos Aires, iar majoritatea maeştrilor dansatori de tango sunt argentinieni, astăzi, tangoul se dansează în toată lumea, iar Sibiul nu face excepţie. Şi pentru că tangoul este o exerienţă personală care se traieşte în cuplu pe ringul de dans, Cosmin şi Alexandra vă invită să faceţi parte alături de ei, din istoria acestui dans, pentru că adevarata istorie a tangoului argentinian se scrie în fiecare clipă în inima fiecarui dansator de tango.    

I

NSTRUCTORI:

Cosmin Pinciu

Alexandra Sireteanu

 

ORAR:

Miercuri, 19:00 - 20:30

LOCAŢIE:

Complexul sportiv "Ritmic"-Sala "Euforia"

 

TARIF:

50 RON / lună / persoană

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video