Scoala de Dans si Dezvoltare Sportiva Ritmic Sibiu Afisari: 13497
Categorie: SPORT, AGREMENT, SPECTACOL >> Dans sportiv - cursuri de initiere Vizitatori: 5182
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Nicolae Teclu, nr. 31, Sibiu, judetul Sibiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0742334884
-------------------------
Web: Internet
  email: office@ritmic.ro; ritmic.club@gmail.com
  site: www.ritmic.ro

 
Dansuri populare Pret: 50,00 RON luna
Detalii  video  

De câte ori ţi s-a întâmplat ca la nunţi şi alte petreceri unde lumea dansează şi dansuri populare româneşti, să vrei să te alături grupului care dansa şi se distra, chiuind şi învârtindu-se mai rapid sau mai legănat pe acordurile frumoaselor melodii folclorice româneşti ?

 

De câte ori ţi-ai refuzat acest lucru pentru simplul motiv că, deşi ca privitor, paşii executaţi de cei care dansau ţi se păreau simpli, teama ca nu vei prinde mişcarea şi ritmul, te-au convins să rămâi la locul tău şi să te mulţumeşti doar să priveşti şi să aplauzi ?

Acum s-a terminat cu privitul şi e timpul să poţi dansa şi tu alături de ceilalţi, pentru că există locul unde poţi învăţa paşii simpli ai celor mai cunoscute şi dansate dansuri populare româneşti. Cursul se adresează momentan doar tinerilor şi adulţilor, urmând ca pe viitor, în funcţie de solicitări, să deschidem şi o grupă pentru copii, care va avea ca scop final înfiinţarea unui ansamblu de dansuri populare. 

 

Secţiunea „Dansuri Populare Româneşti” din cadrul Şcolii de Dans şi Dezvoltare Sportivă “Ritmic”, aşa cum o spune şi numele, se adresează celor care doresc să înveţe în regim de amatori, paşii de bază (şi nu numai) ai celor mai cunoscute dansuri populare româneşti din toate zonele ţării începând cu dansurile din Ardeal, respectiv zona Sibiului (şi nu numai), Învârtita, Haţegana şi Jiana şi continuând cu dansuri populare din alte zone ale ţării (Oltenia, Moldova, Maramureş, etc.).   

INSTRUCTOR:

Ovidiu Ilie

 

ORAR:

Luni, 17:00 - 19:00

LOCAŢIE:

Complexul sportiv "Ritmic"-Sala "Euforia"

 

TARIF:

50 RON / lună / persoană

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video