Scoala de Dans si Dezvoltare Sportiva Ritmic Sibiu Afisari: 13496
Categorie: SPORT, AGREMENT, SPECTACOL >> Dans sportiv - cursuri de initiere Vizitatori: 5181
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Nicolae Teclu, nr. 31, Sibiu, judetul Sibiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0742334884
-------------------------
Web: Internet
  email: office@ritmic.ro; ritmic.club@gmail.com
  site: www.ritmic.ro

 
Cursuri dans pentru miri Pret: 120,00 RON 120 min
Detalii  video  

În ce constau de fapt aceste cursuri? În principiu, secţiunea “Dans pentru miri” din cadrul Şcolii de Dans şi Dezvoltare Sportivă “Ritmic”, oferă viitorilor miri, posibilitatea de a învăţa în minim patru şedinţe a câte două ore de pregătire, o coregrafie de vals vienez, vals lent, tango, etc. (la alegerea clienţilor), coregrafii care, plecând de la pasul de bază specific fiecărui dans, se îmbogăţesc cu diverse figuri de dans şi elemente de “poză” deosebite care constituie deliciul publicului invitat la nuntă şi obţin aplauzele acestuia pentru protagonişti.

 

Odată învăţată coregrafia se trece la “finisarea” elementelor care dau într-adevăr frumuseţe şi eleganţă dansului, cum ar fi: poziţia corpului, a capului, a picioarelor şi a mâinilor în timpul executării dansului, atitudinea cu care se dansează fiecare dans, mimica şi expresivitatea feţei şi nu în ultimul rând, invitaţia la dans şi în încheierea dansului, prezentarea celor doi parteneri către public. Toate aceste elemente au menirea ca în final să ducă la executarea unei coregrafii scurte, dar elegante şi frumoase în deschiderea primei reprize de dans în ziua nunţii.

 

Şcoala de Dans şi Dezvoltare Sportivă “Ritmic” pune la dispoziţia clienţilor diferite coregrafii de dans standard (vals vienez, vals lent şi tango) şi/sau coregrafii de dans latino, disco, hip-hop, etc. care pot fi combinate, îmbogăţite sau simplificate la cerere. Tot la cererea cursanţilor se pot adăuga figuri şi elemente de “poză” la coregrafiile oferite de instructori sau se pot crea coregrafii noi personalizate. Şedinţele de pregătire se desfăşoară exclusiv în regim individual, iar o şedinţă de curs are durata de două ore.

 

O şedinţă individuală de lucru, reprezintă o şedinţă în care instructorul desemnat se ocupă exclusiv de o singură pereche. În principiu, pentru a putea garanta reuşita, sunt necesare patru şedinţe de lucru, dar numărul şedinţelor rămâne opţional la latitudinea clienţilor. Se poate apela la un curs cu un număr de şedinţe şi mai mare de patru, această opţiune rămânând de asemenea, la latitudinea clienţilor, în funcţie de interesul şi bugetul acordat de fiecare pereche pentru acest moment al nunţii.

 

Răbdarea, atenţia şi profesionalismul instructorilor Ritmic, au făcut ca până acum clienţii secţiunii “Dans pentru miri” să părăsească sala de antrenament cu cel puţin un dans învăţat, dans care a dat de fiecare dată un start frumos, elegant şi încununat de aplauze evenimentelor la care perechile de tineri căsătoriţi au fost eroii principali. Evoluţia lor a scris o pagină frumoasă în povestea nunţii şi, de ce nu, a vieţii lor, rămânând o amintire plăcută şi dându-le un plus de personalitate. Cu promisiunea că atributele secţiunii “Dans pentru miri” vor rămâne cel puţin aceleaşi şi în viitor, invităm mirii să obţină aplauzele invitaţilor lor.

INSTRUCTORI:

 

 

ORAR:

în acord cu clienţii

LOCAŢIE:

Complexul sportiv "Ritmic"-Sala "Euforia"

 

TARIF:

120 RON / pereche / şedinţă 120 minute

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video