Schoeller Allibert Romania Afisari: 1480
Categorie: COMERT >> Ambalaje Vizitatori: 757
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Turnu Magurele, nr. 270D, et. 1, sector 4,
-------------------------
Phone: Telefon
  0214602088; 0311024650
-------------------------
Web: Internet
  email: info.romania@schoellerallibert.com
  site: www.schoellerarcasystems.ro

 
Paleti din plastic  
Detalii  video  

Reducerea costurilor

De ce sa cheltuiti mai mult decat este necesar? Alegeti paletul adecvat aplicatiei dumneavoastra si platiti pretul corect. Schoeller Allibert va poate ajuta sa identificati exact paletul de care aveti nevoie si sa faceti un calcul realist al economiilor obinute in timp prin utilizarea acestuia. 

Paleti din plastic returnabili, cu durata de viata indelungata

Paletii nostri returnabili au o durata de viata indelungata, ce garanteaza un numar mare de cicluri de utilizare, si sunt produsi din polipropilena la prima injectie sau reglanulat de cea mai buna calitate, pentru eficienta deosebita la transport si depozitare. Sunt stabili si foarte siguri, usor de stivuit si pot suporta sarcini foarte mari. 

Avantajele paletilor din plastic

Spre deosebire de paletii din lemn, paletii din plastic nu au cuie care ar putea deteriora marfa, nu absorb umezeala si nu isi modifica greutatea sau alte proprietati ca urmare a conditiilor atmosferice.

Desi investitia initiala poate fi usor mai mare, daca analizati costul total al implementarii acestei solutii devine repede evident ca este foarte rentabila. Paletii din plastic duc in timp la reducerea considerabila a costurilor prin diminuarea numarului produselor deteriorate si prin numarul mare de cicluri de utilizare.

Paleti Light pentru export

Paletii EOS din gama Light reprezinta standarul european pentru export si au fost creati de Schoeller Allibert ca raspuns la reglementarile sanitare din ce in ce mai stricte din majoritatea tarilor.

Ideali pentru export si un numar limitat de cicluri de utilizare 

In cazul in care compania dumneavoastra este mica, sau daca sunteti exportator, e posibil sa nu fiti interesat de un sistem de paleti returnabili. Probabil va doriti sa platiti un pret similar cu cel al paletilor de lemn, dar sa beneficiati in acelasi timp de avantajele unui palet din plastic. 

In acest caz, va oferim peste 60 de modele diferite de paleti EOS destinati unui numar redus de cicluri de utilizare. Nu ii numim paleti ‘one-way’, deoarece paletii EOS pot fi utilizati in cadrul mai multor cicluri, dar sunt mai putin rezistenti decat paletii BiPP returnabili.

Avantajele paletilor Light pentru export

Paletii EOS nu trebuie tratati in prealabil, reprezentand o alternativa excelenta la paletii de lemn deoarece sunt eliminate costurile administrative de intocmire a documentelor si riscul de refuz la intrarea in tara de destinatie. In plus, sunt fabricati din material reciclat, deci reprezinta o alternativa eficienta din punct de vedere al costurilor.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video