Scaristejar.ro - Scari, usi, ferestre si foisoare din lemn, Aninoasa / Dambovita Afisari: 1170
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Scari, balustrade Vizitatori: 530
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
General Heruvim , Nr.11, Aninoasa, judetul Dimbovita
-------------------------
Phone: Telefon
  0765180007; 0768018793
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@scarimodernestejar.ro
  site: www.scaristejar.ro

 
Redstyle - Detalii firma  
Detalii  video  

Redstyle este o companie cu peste 12 ani de experienta in prelucarea lemnului. 

Intreaga noastra activitate este concentrata pe productia si montajul scarilor interioare din lemn, usi din lemn, terase din lemn, foisoare din lemn da si mobilier, iar experienta capatata in tot acest timp, in urma numeroaselor lucrari efectuate, ne recomanda o data in plus ca alegerea cea mai potrivita in momentul in care aveti nevoie de acest tip de produse.

Suntem localizati in Dâmbovita, o zona cu traditie in prelucrarea lemnului, si, din anul 2007, imbinam aceasta traditie cu inovatia, venind in intampinarea celor mai variate solicitari, cu o gama tot mai larga de modele de scari din lemn, usi, terase, foisoare si mobilier. Fiecare noua lucrare adauga un nou model portofoliului nostru, astfel incat, astazi, suntem in masura sa indeplinim si cele mai exigente cerinte in materie, personalizand produsul exact asa cum isi doreste clientul.

Alegem cu grija materia prima folosita in confectionarea produselor noastre, tinand cont atat de cerintele tehnice, cat si de doleantele clientilor. Utilizam, in procesul de productie, cherestea de cea mai buna calitate, din diferite esente de lemn: fag, paltin, stejar. Acordam atentie suplimentara finisajului, folosind lacuri si baituri speciale, de calitate superioara, pentru ca aspectul final sa fie fara cusur, iar durata de viata sa fie cat mai lunga, tinand cont si de actiunea posibil nociva a numerosi factori: intensitatea traficului, diversi agenti fizici sau chimici.

Ne dorim ca produsul final sa impresioneze prin culoare, rugozitate, luciu. Designerii nostri, impreuna cu beneficiarii, aleg formele, culorile si finisajele cele mai potrivite, pentru ca scara din lemn sa se incadreze cat mai bine in aspectul general al casei si sa se asorteze perfect cu alte accesorii din jur: mobila, parchet, ferestre, usi, etc.

NE PASA!

Tinem cont de toate dorintele clientilor in realizarea oricarui produs din gama noastra de servicii.

 

EXECUTAM!

Executam si montam in toata tara dupa o discutie prealabila si stabilirea de comun acord a conditiilor realizarii lucrarii

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video