ScariLemnStejar.ro - Scari, foisoare, pergole, usi si ferestre din lemn, Targoviste Afisari: 917
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Scari, balustrade Vizitatori: 462
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
C-tin Brancoveanu, Nr.15, Targoviste, judetul Dimbovita
-------------------------
Phone: Telefon
  0768730270 ; 0736425418
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@scarilemnstejar.ro
  site: www.scarilemnstejar.ro

 
Scari lemn stejar - Targoviste  
Detalii  video  

In 15 ani de experienta, scarilemnstejar.ro a tinut pasul cu inovatia tehnologica, punandu-va la dispozitie o echipa care traduce in proiect si apoi pune in practica ideile si imaginatia dumneavoastra.

 

Venim in sprijinul dumneavoastra cu o echipa tanara, dinamica, bine pregatita profesional in domeniul prelucrarii lemnului si cu o experienta in producerea si montarea scarilor interioare din lemn.

Astfel asiguram: CONSULTANTA DE SPECIALITATE, PROIECTARE, MASURATORI DE PRECIZIE, TRANSPORT SI MONTAJ pe tot cuprinsul tarii;

SCARA, parte componenta a unei constructii complete, face ca spatiul locuintei sa devina util si totodata ambiental. Pentru acest lucru va propunem o gama completa de modele si structuri de scari interioare care sa vina in sprijinul dumneavoastra.

Lemnul este alegerea perfecta care ofera locuintei un mare plus de caldura si confort si totodata devine primul element din mobilierul locuintei.Lemnul este o materie vie care innobileaza cu eleganta lui orice spatiu, iar modelarea acestuia face ca lucrurile sa devina arta vie.Lemnul este un material de contructie ecologic, care in timp s-a remarcat si continua sa se remarce prin varietate de specii si o mare rezistenta in timp. Este un material care se poate reconditiona cu usurinta, astfel generatii intregi pot sa se bucure de confortul ce-l ofera.

Oferim pentru executia scarilor interioare lemn esenta de brad, fag si stejar. Ordinea in care am enumerat speciile cu care lucram la executia scarilor interioare,este si clasamentul de la bun la foarte bun.Varietatea de finisaje ce o putem oferi acopera toate pretentiile si liniile modernismului.Nuantele nu va sunt impuse, acestea se completeaza cu restul decorului din locuinta dumneavoastra. Aceste norme tehnologice argumenteaza faptul ca scara este primul element de mobilier din locuinta dumneavoastra.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video