Save Moment Professional Photo-Video Sibiu Afisari: 668
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Filmari, foto nunta Vizitatori: 384
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Ostiri, , Sibiu, judetul Sibiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0745149065
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@savemoment.ro
  site: www.savemoment.ro

 
Filmari profesionale  
Detalii  video  

Frumusetea unei nunti,a unui botez sau  banchet va fi redata de cele mai frumoase momente: cum ar fi primul sarut ca sot şi sotie, increstinarea, lacrimile,  zambetele , florile, urarile de bine, familia şi prietenii. Toate aceste se vor imortaliza cu ajutorul unui cameraman  profesionist care are menirea să filmeze şi să evidentieze toate amintirile unei nunti, unui botez, unui banchet, aniversare sau curs festiv. Pentru acest lucru echipa SaveMoment foloseste echipamente profesionale care ne ajută să oferim filmari la calitate maxima.

           Filmarea va fi editata, montata şi sincronizata la indicatiile dumneavoastra astfel incat filmarea finala sa fie una care o veti vizualiza cu placere peste ani şi ani. Aceste filmari sunt predate pe DVD in format DVD – Video, in carcasa personalizata,  indiferent daca sunt filmari SD sau HD. 

           Pe langa serviciile de filmare, editare, prelucrare video echipa SaveMoment se ocupa si cu filmari comerciale, gen reclama, pentru promovarea unor produse sau servicii. Aceste filmari au calitate maxima deoarece vor fi inregistrate HD. O filmare comerciala facuta in mod profesionist cu ajutorul unui cameraman profesionist, va ajuta să cresteti numarul clientilor, daca o integrati in website–ul dumneavoastra sau o difuzati la un post TV. Deoarece intelegem ca este nevoie tot mai mult de promovare online aducem in completarea serviciilor video şi servicii de web design, creatie grafica şi optimizare site. Aceste servicii le puteti accesa la pagina WEBDESIGN ori PUBLICITATE.

         In cadrul acestei sectiuni de filmari si portofoliu video veti gasi mici parti video din nunti, botezuri, banchete, dar şi muzica pentru nunta, mai ales pentru cei care nu s–au hotarat inca pe ce melodie sa danseze celebrul dans al mirilor.  Pentru mult mai multe informatii despre nunta si despre  invitatii nunta, muzica nunta, invitatii botez, marturii nunta, texte botez, texte pentru nunti, obiceiuri botez, aranjamente nunti, formatii nunta, sala nunti, cameraman, fotograf si multe altele ne puteti accesa website–ul nostru WORDPRESS.

           Daca inca nu v–ati convins ca doriti sa ne angajati sa va filmam la nunta, botez, banchet sau sa va facem fotografii la botez, nunta,banchet sau alte evenimente atunci este cazul sa ne consultati si lista noastra de Preturi şi o sa vedeti ca echipa SAVEMOMENT are un raport foarte bun calitate / pret.  Cele mai cautate cuvinte: filmari nunti,  cameraman nunta, filmare hd, banchet filmare, video nunta, filmari savemoment, cameraman botez, cameraman banchet

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video