Scoala de dans SALSA VENENO Afisari: 1661
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri cultura, arte, dansuri Vizitatori: 679
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Emil Racovita nr. 3, sector 4,
-------------------------
Phone: Telefon
  0762115511
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@salsaveneno.ro; gabriel.voicu@salsaveneno.ro
  site: www.salsaveneno.ro

 
Trupa de dans SalsaVeneno  
Detalii  video  

Trupa de dans Salsa Veneno a fost infiintata din pasiune pentru dansul si muzica latino-americana. Componenta trupei a fost modificata de-a lungul anilor, astfel astazi este formata din cei mai buni dansatori, pregatiti sa prezinte coregrafii inedite la congresele la care participa sau sa animeze petrecerile la care sunt invitati. Pe ritmuri rapide de salsa, combinate cu miscari senzuale de bachata, sau cu o coregrafie pasionala de tango, Trupa Salsa Veneno capteaza intotdeauna atentia publicului la evenimentele la care ia parte.

Componentii trupei sunt constienti ca doar pasiunea pentru muzica si dans nu sunt suficiente, astfel pregatirea lor consta in multe ore de munca pentru ca fiecare reprezentatie sa fie un real succes.

Ca rezultat al muncii si devotamentului depus, Salsa Veneno a castigat locul III la Concursul National de Trupe de Salsa 2010, organizat in cadrul Vama Veche Salsa Week. Si nu au de gand sa se opreasca aici, tocmai de aceea va invitam sa urmariti calendarul evenimentelor, pentru a vedea la ce Congrese Nationale va mai participa si nu uitati ca putem anima evenimentele dumnevaostra pentru a avea petreceri de neuitat.

MEMBRII SALSA VENENO:

BUBU ( Gabriel Voicu ) - dansator, instructor si coregraf EUROPEAN. Fondatorul scolii de dans SALSA VENENO, si-a inceput legatura cu fenomenul "salsa" in cadrul Academiei de Baile. Dupa 4 ani, din pasiune si din respect pentru iubitorii muzicii latino-americane, hotaraste sa isi deschida propria scoala de dans. Astfel, in anul 2007, lanseaza oficial «SALSA VENENO» sub sloganul «Dansul este putina nebunie care ne face bine tuturor». In anul 2010, obtine certificatul de absolvire ca instructor de dans european. A participat la numeroase show-uri, emisiuni TV, congrese, festivaluri, concursuri si work-shop-uri din lumea «salsa». In prezent este instructor principal la toate grupele scolii, dansator alaturi de membrii scolii si coregraful trupei de dans SALSA VENENO.

DEEA, a inceput sa danseze la varsta de 7 ani, la Palatul Copiilor din Bucuresti. A fost cursanta 3 ani in cadrul Academiei de Baile, unde a descoperit tainele dansului latino-american. Din anul 2007, bunul ei prieten BUBU, a venit cu propunerea de a deveni asistenta lui si instructor la grupele scolii de dans SALSA VENENO. De atunci, a continuat sa-si imbunatateasca stilul, devenind membra a trupei SALSA VENENO. A participat la concursuri, spectacole, emisiuni tv, workshop-uri, alaturi de ceilalti membri ai trupei SALSA VENENO. Motto-ul ei: "Dansul este putina nebunie care ne face tuturor mult bine" (Edward Demby)

ALIN fiind o persoana responsabila si comunicativa, cu rabdare si spirit pedagogic si cu o experienta anterioara in lumea dansului, a venit in familia SALSAVENENO in vara anului 2009. Alaturi de trupa SALSAVENENO a participat la numeroase show-uri, concursuri, evenimente tv etc. In perioada 2000-2006 a descoperit tainele dansului sportiv, urmand un curs intens de flamenco. Alin nu s-a putut opri aici, si a facut si un curs de salsa in anul 2008. De atunci si pana in prezent, s-a dedicat trup si suflet dansului, obtinand cetificatul de absolvire ca instructor si coregraf.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video